Trzynaście powodów

Okładka książki Trzynaście powodów autora Jay Asher, 9788378188124
Logo Lubimyczytac Patronat
Logo Lubimyczytac Patronat
Okładka książki Trzynaście powodów
Jay Asher Wydawnictwo: Rebis literatura młodzieżowa
literatura młodzieżowa
Thirteen Reasons Why
2015-10-20
2015-10-20
Aleksandra Górska

Kup Trzynaście powodów w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Trzynaście powodówi

Efekt śnieżnej kuli

931 55 94

Oceny książki Trzynaście powodów

OPINIE i DYSKUSJE o książce Trzynaście powodów

Hannah Baker popełnia samobójstwo. Zostawia po sobie kasety, na których wyjaśnia, dlaczego to zrobiła. Nagrania trafiają do Claya. Nudna książka na ważne tematy.

Szybko się czyta, wciągająca z nietuzinkowym klimatem.

Szybko się czyta, wciągająca z nietuzinkowym klimatem.

Książka, którą bardzo szybko się czyta. Wciąga w świat dziewczyny, która popełnia samobojstwo. Bardzo zszokowały mnie powody dla którego postanowiła to zrobić. Warto przeczytać.

18384 użytkowników ma tytuł Trzynaście powodów na półkach głównych
3982 użytkowników ma tytuł Trzynaście powodów na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Trzynaście powodów

Jay Asher Trzynaście powodów Zobacz więcej
Jay Asher Trzynaście powodów Zobacz więcej