Uwiedzeni

2009-01-01

Kup Uwiedzeni w ulubionej księgarnii

Oceny książki Uwiedzeni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Uwiedzeni

Najbardziej interesujące w książce są opisy epoki i relacji międzyludzkich jakie wtedy panowaly.

Patrząc na oceny i opinie, naprawdę spodziewałam się dużo gorszej powieści. Ma słabsze i lepsze momenty, na pewno wymaga dużego skupienia, ale bardzo się cieszę, że ją doczytałam do końca.

Po przeczytaniu tej książki naszła mnie taka refleksja, że w życiu spotykamy różnych ludzi, którzy mają na nas większy lub mniejszy wpływ ( tak jak bohater tej powieści). Pozwalają nam poznać siebie, zrozumieć innych i przyczyniają się do rozwoju naszej wrażliwości i postrzegania świata. Mam nadzieję, że dla kogoś też będę inspiracją lub momentem, który pomoże w pokonaniu życiowych zawirowań.

219 użytkowników ma tytuł Uwiedzeni na półkach głównych
35 użytkowników ma tytuł Uwiedzeni na półkach dodatkowych

Okładka książki Projekt mężczyzna Janusz Anderman, Hanna Bakuła, Miron Białoszewski, Jacek Bierut, Anna Bolecka, Agnieszka Drotkiewicz, Błażej Dzikowski, Kornel Filipowicz, Natasza Goerke, Anna Janko, Hubert Klimko-Dobrzaniecki, Miłka O. Malzahn, Łukasz Orbitowski, Jerzy Pilch, Grażyna Plebanek, Marta Podgórnik, Małgorzata Rejmer, Tadeusz Różewicz, Zyta Rudzka, Hanna Samson, Piotr Siemion, Justyna Sobolewska, Mariusz Szczygieł

Cytaty z książki Uwiedzeni