2014. Antologia współczesnych polskich opowiadań

- Kwadrat
- 2014-01-01
- 2014-01-01
Marcin Bałczewski „Autobiografia”; Grzegorz Bogdał „Protokół rozbieżności”; Łukasz Drobnik „Biegnący człowiek”; Darek Foks „Dziewczyna z glonem na zębie”; Paweł Gorszewski „Picie”; Brygida Helbig „Listy Marysi”; Tomasz Jamroziński „Miała być czysta”; Anna Janko „Mundzio”; Olgierd Kajak „Schönberg. 1”, „Schönberg. 2”, „Schönberg. 3”; Hubert Klimko-Dobrzaniecki „New romantic”; Agnieszka Kłos „Leśnica”; Marika Krajniewska „Białe złoto”; Joanna Lech „Co robimy, gdy w radiu leci „Szklana Pogoda””; Artur Daniel Liskowacki „Wołga i ja”; Krzysztof Maciejewski „Całując niebo”; Miłka O. Malzahn „Piękne sny”; Piotr Michałowski „Obrót rzeczy”; Dariusz Muszer „Chadidża”; Anna Nasiłowska „Płaszcz Konrada”; Krzysztof Niewrzęda „Na szczęście”; Paweł Orzeł „Okno – EVP (zrób to sam)”; Krystyna Sakowicz „Czas innego razu”; Alan Sasinowski „Za drzewem”; Elżbieta Stankiewicz-Daleszyńska „Dzień ni w pięć ni w dziewięć”; Grzegorz Strumyk „Gumowe zamki”; Łukasz Suskiewicz „Real”; Izabela Szolc „Teraźniejszość rzeczy minionych”; Andrzej Turczyński „Villa Moderna albo Fete galante”; Emilia Walczak „Puste piekło”; Henryk Waniek „Poszukiwany”; Adam Wiedemann „Tysiąc lalek”; Agnieszka Wolny-Hamkało „Białko”; Bohdan Zadura „Panasonic”. Redakcja tomu: Paweł Nowakowski i Paweł Tański. Posłowie: Paweł Tański.
Kup 2014. Antologia współczesnych polskich opowiadań w ulubionej księgarni
Oceny książki 2014. Antologia współczesnych polskich opowiadań
21 użytkowników ma tytuł 2014. Antologia współczesnych polskich opowiadań na półkach głównych- Chcę przeczytać 15

OPINIE i DYSKUSJE o książce 2014. Antologia współczesnych polskich opowiadań