Zostań przy mnie

Stay Close
2013-03-20
2013-03-20
Zbigniew A. Królicki

Kup Zostań przy mnie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zostań przy mnie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zostań przy mnie

Czytając książkę „Zostań przy mnie” Harlana Cobena miałam wrażenie, że każda kolejna strona przynosi nowe pytania. Ta powieść od początku wzbudziła moją ciekawość i sprawiła, że chciałam dowiedzieć się więcej. Autor potrafi stworzyć atmosferę tajemnicy, która towarzyszy czytelnikowi niemal przez cały czas.

Podczas lektury najbardziej zwróciłam uwagę na emocje bohaterów i to, jak ich przeszłość wpływa na teraźniejszość. Dzięki temu historia wydaje się bardziej realistyczna i skłania do zastanowienia się nad tym, jak nasze wybory mogą wpływać na dalsze życie.

Język książki jest prosty i przystępny, dlatego czytało mi się ją szybko i z dużym zainteresowaniem. Często miałam ochotę przeczytać jeszcze jeden rozdział, żeby zobaczyć, co wydarzy się dalej.

Po przeczytaniu tej książki mogę powiedzieć, że była to dla mnie ciekawa i wciągająca lektura. „Zostań przy mnie” to powieść, która potrafi zainteresować czytelnika i pozostawia po sobie wiele przemyśleń.

Podczas lektury najbardziej zwróciłam uwagę na emocje bohaterów i...

Naprawdę dobra książka! Idealna na jeden wieczór, wciąga. Jedna z lepszych książek autora.

Jedna z lepszych pozycji, autor szybko wkracza w akcję. Bez zbędnych opisów, przyjemna na jeden wieczór. Historia również wciągająca.
Teraz czas na ekranizację.

Teraz czas na ekranizację.

10403 użytkowników ma tytuł Zostań przy mnie na półkach głównych
2038 użytkowników ma tytuł Zostań przy mnie na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zostań przy mnie

Okładka książki Aż śmierć nas rozłączy Jeff Abbott, Charles Ardai, Jay Brandon, Lee Child, Harlan Coben, Brendan DuBois, Jim Fusilli, Bonnie Hearn Hill, Steve Hockensmith, William Kent Krueger, Laura Lippman, Tim Maleeny, Rick McMahan, P.J. Parrish, Ridley Pearson, Tom Savage, R.L. Stine, Charles Todd, Tim Wohlforth
Okładka książki Kłamstwo doskonałe Michael Ledwidge, James Patterson
Kłamstwo doskonałe Michael Ledwidge, James Patterson
Okładka książki Najgorsza sprawa Michael Ledwidge, James Patterson
Najgorsza sprawa Michael Ledwidge, James Patterson

Cytaty z książki Zostań przy mnie