Podwójne szczęście

- Delusions of Grandma
- 1995-01-01
- 1995-01-01
- Ilona Peplak
Młoda, atrakcyjna i inteligentna Cora Sharp jest kobietą sukcesu - mieszka w Hollywood i pisze scenariusze filmowe. Pochłonięta pracą i ożywionymi kontaktami towarzyskimi nie potrafi jednak osiągnąć szczęścia w życiu osobistym. Związek z Ronem, człowiekiem nie pasującym do środowiska jej ekscentrycznych, sławnych znajomych, utrzymuje się tylko dzięki pozorom opieki, jaką wspólnie otaczają przyjaciela chorego na AIDS. Jego śmierć będzie pierwszym z wielu wydarzeń, które całkowicie odmienią życie Cory...
Kup Podwójne szczęście w ulubionej księgarni
Oceny książki Podwójne szczęście
42 użytkowników ma tytuł Podwójne szczęście na półkach głównych- Chcę przeczytać 27
- Do kupienia 1
- 2022 1
- Obyczajowe 1
- Czytadełka 1
- Regał MP 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Podwójne szczęście
Wkręciłem się w świat Carrie Fisher i to była jedyna jej książka dostępna w bibliotece. Ogólnie historia nawet ciekawa, bardziej obyczajówka niż romans. Na plus mogę zaliczyć zmysł obserwatorski autorki i sprawne użycie języka.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka z serii "dla pań". Bo o życiu i romansach?
Dla mnie ta książka jest również spojrzeniem na życie autorki, bo wiele tu wątków autobiograficznych.
Książka z serii "dla pań". Bo o życiu i romansach?
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMożna widzieć tu płytkie romansidło. Można również zobaczyć różne osoby, różne charaktery, różne koleje losu... Oraz to, jak każdy radzi sobie ze swoim życiem na swój własny sposób.
Nic nie wniosła w moje życie.......szkoda.
Nic nie wniosła w moje życie.......szkoda.