Piosenka dla niego

Okładka książki Piosenka dla niego autora Ann Major, 8323820767
Okładka książki Piosenka dla niego
Ann Major Wydawnictwo: Harlequin Cykl: Wybrańcy Losu (tom 14) Seria: Harlequin Gorący Romans literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Wybrańcy Losu (tom 14)
Harlequin Gorący Romans
Shameless
2004-01-01
2004-01-01
8323820767
Ewa Świerżewska

Kup Piosenka dla niego w ulubionej księgarnii

Oceny książki Piosenka dla niego

OPINIE i DYSKUSJE o książce Piosenka dla niego

Na półkach: , , , , , , ,

32-41

32-41

Wzruszajaca powiesc o prawdziwej milosci kobiety i mezczyzny. Daje odczuc milosc ktora oboje sie daza i potwierdza to, ze nie mozna uciez od prawdziwej milosci. Celeste 32letnia kobieta ktora chce osiagnac kariere piosenkarki i Philip byly zolniez piechoty morskiej.

45 użytkowników ma tytuł Piosenka dla niego na półkach głównych
16 użytkowników ma tytuł Piosenka dla niego na półkach dodatkowych

Okładka książki Nieodparta pokusa, Zmysłowa gra Ann Major, Janice Maynard
Nieodparta pokusa, Zmysłowa gra Ann Major, Janice Maynard
Okładka książki Skrywane pożądanie. Noc euforii Michelle Celmer, Ann Major
Skrywane pożądanie. Noc euforii Michelle Celmer, Ann Major
Okładka książki W ogniu miłości. Piękna sąsiadka Ann Major, Mary McBride
W ogniu miłości. Piękna sąsiadka Ann Major, Mary McBride
Okładka książki Co przyniesie ranek? Dziewczyna z prowincji Ann Major, Paula Roe
Co przyniesie ranek? Dziewczyna z prowincji Ann Major, Paula Roe
Okładka książki Nieodparta pokusa. Wybranka księcia Yvonne Lindsay, Ann Major
Nieodparta pokusa. Wybranka księcia Yvonne Lindsay, Ann Major

Cytaty z książki Piosenka dla niego

Dodaj cytat z książki Piosenka dla niego