Kłamca 3. Ochłap sztandaru

Okładka książki Kłamca 3. Ochłap sztandaru autora Jakub Ćwiek, 9788375741797
Okładka książki Kłamca 3. Ochłap sztandaru
Jakub Ćwiek Wydawnictwo: Fabryka Słów Cykl: Kłamca (tom 3) fantasy, science fiction
Kłamca (tom 3)
2010-05-14
2010-05-14
978-83-7574-179-7

Kup Kłamca 3. Ochłap sztandaru w ulubionej księgarnii

Oceny książki Kłamca 3. Ochłap sztandaru

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kłamca 3. Ochłap sztandaru

To moje ostatnie spotkanie z kłamcą. Im dalej tym gorzej.

To moje ostatnie spotkanie z kłamcą. Im dalej tym gorzej.

Tym razem trzecia część mojego ukochanego Kłamczuszka. Była na bardzo podobnym poziome do pierwszej,a J.Ćwiek jak zwykle zaskoczył nas ciekawą akcją. Sam wątek o końcu świata moim zdaniem był naprawdę dopracowany i ciekawy. Na dodatek po raz pierwszy mamy do czynienia z ciągiem wydarzeń, a nie oddzielnymi opowiadaniami.
Co do fabuły nie mogę się doczepić, bo wyjątkowo mnie wciągnęła. Jednak było troszkę za mało Lokiego. Sam wątek główny nie kręcił się do końca wokół niego, co mnie troszkę zawiodło. Pomimo tego małego zarzutu wszystko było najsuper :D.
Sama końcówka była niesamowitym zakończeniem i chyba nie tylko ja się nagle oderwałam od książki i musiałam przetrawić to co właśnie przeczytałam.

Co do fabuły nie mogę się doczepić, bo wyjątkowo mnie...

Opowieść całkiem gładko się rozwijała... i nagle się skończyła. Trochę się zdziwiłem. Ale ogólnie jest pozytywnie. Tym bardziej, że na kilometr "jedzie" Gaimanem, którego uwielbiam.

8847 użytkowników ma tytuł Kłamca 3. Ochłap sztandaru na półkach głównych
2496 użytkowników ma tytuł Kłamca 3. Ochłap sztandaru na półkach dodatkowych

Okładka książki Najmilsi Wojciech Chmielarz, Jakub Ćwiek
Najmilsi Wojciech Chmielarz, Jakub Ćwiek
Okładka książki Śmietnisko Justyna Chełminiak, Anastazja Corso, Jakub Ćwiek, Izabela Kesselring, Julia Wiktoria Piekarska
Jakub Ćwiek
Jakub Ćwiek
Autor przeszło trzydziestu książek, w tym bestsellerowych cyklów fantastycznych Kłamca i Chłopcy, horroru Ciemność płonie i kryminałów noir Grimm City. Od czterech lat mierzy się z literaturą crime, szukając w niej nieoczywistych ścieżek. Tak powstała seria Drelich – sensacja realizowana zgodnie z zasadami gatunku, ale przy zachowaniu pełnej wiarygodności. Do współpracy przy niej autor zaprosił szereg specjalistów m.in. od choreografii walk. Ćwiek współpracuje także z Wojciechem Chmielarzem, czego ostatnim owocem był serial kryminalny Niech to usłyszą dla Radia Zet. Prywatnie ojciec dwójki dzieci i wielki miłośnik popkultury, z zapałem podróżujący jej śladami.

Okładka książki A.D.XIII, tom 1 Ewa Białołęcka, Tomasz Bochiński, Rafał Dębski, Krzysztof Kochański, Jacek Komuda, Maja Lidia Kossakowska, Magdalena Kozak, Jacek Piekara, Adam Przechrzta, Mirosława Sędzikowska, Marcin Wroński

Cytaty z książki Kłamca 3. Ochłap sztandaru