Drelich. Nim braknie tchu

Okładka książki Drelich. Nim braknie tchu autora Jakub Ćwiek, 9788397352155
Okładka książki Drelich. Nim braknie tchu
Jakub Ćwiek Wydawnictwo: PulpBooks Cykl: Drelich (tom 2) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller

Wyróżniona opinia i

Drelich. Nim braknie tchu

Oceny książki Drelich. Nim braknie tchu

OPINIE i DYSKUSJE o książce Drelich. Nim braknie tchu

W mojej opinii trochę gorsza niż część pierwsza. Dałabym jej takie 5,5/10.

W mojej opinii trochę gorsza niż część pierwsza. Dałabym jej takie 5,5/10.

Lepsza niż pierwsza część. Kilka zaskakujących zwrotów, dobrze oddaje manipulacje i sposoby działania kultów i sekt. No i ojciec byłej Drelicha to jedna z ciekawszych drugoplanowych postaci.

Po przeczytaniu mam jedną myśl w głowie " oby to nie była ostatnia książka z tej serii". Jakoś tak polubiłam się z tym złodziejem ze swoim własnym kodeksem . Przez całą lekturę miałam przed oczami twarz Filipa Pławiaka jako Drelicha ( chociaż i tak dla mnie pozostanie on Zordonem z Chyłki).
Ogólnie rzecz ujmując dobra historia , dobrze napisana . Akcja biegnie szybko i sensownie przez całą książkę ( jak by sam Drelich planował co po czym się wydarzy co do minuty). Nie ma zbędnych odsyłaczy do przeszłości bohaterów czy rozciągniętych opisów scenografii.tudziez przyrody. Jest akcja , która fajnie wciąga . Jeśli tylko powstanie kolejny tom o przygodach tego Pana , chętnie po nią sięgnę .

1440 użytkowników ma tytuł Drelich. Nim braknie tchu na półkach głównych
235 użytkowników ma tytuł Drelich. Nim braknie tchu na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Drelich. Nim braknie tchu

Okładka książki Najmilsi Wojciech Chmielarz, Jakub Ćwiek
Najmilsi Wojciech Chmielarz, Jakub Ćwiek
Okładka książki Śmietnisko Justyna Chełminiak, Anastazja Corso, Jakub Ćwiek, Izabela Kesselring, Julia Wiktoria Piekarska
Okładka książki Półsny Wojciech Chmielarz, Przemek Corso, Jakub Ćwiek, Tomasz Duszyński, Joanna W. Gajzler, Juan Gómez-Jurado, Aneta Jadowska, Joanna Kanicka, Jarosław Kukiełka, Jakub Małecki, Marissa Meyer, Mika Modrzyńska, Marcin Mortka, Aleksandra Okońska, Łukasz Orbitowski, Katarzyna Podstawek, Alek Rogoziński, Katarzyna Rutowska, Magdalena Świerczek-Gryboś, Hanna Szczukowska-Białys, Anna Włodarkiewicz, Milena Wójtowicz, Katarzyna Wolwowicz, Tomasz Żak

Cytaty z książki Drelich. Nim braknie tchu