Blondynka na językach - Niemiecki

Okładka książki Blondynka na językach - Niemiecki autora Beata Pawlikowska, 9788375960211
Okładka książki Blondynka na językach - Niemiecki
Beata Pawlikowska Wydawnictwo: National Geographic Seria: Blondynka na Językach językoznawstwo, nauka o literaturze
językoznawstwo, nauka o literaturze
Blondynka na Językach
2010-10-05
2010-01-01
978-83-7596-021-1

Kup Blondynka na językach - Niemiecki w ulubionej księgarnii

Oceny książki Blondynka na językach - Niemiecki

OPINIE i DYSKUSJE o książce Blondynka na językach - Niemiecki

„Blondynka na językach” to kurs nastawiony na mówienie i osłuchanie się z językiem, a nie na gramatykę. Sprawdza się dla początkujących i osób, które chcą szybko opanować podstawowe zwroty, np. przed wyjazdem. Minusem jest brak wyjaśnień gramatycznych i ograniczona głębia materiału, przez co nie nadaje się do nauki na wyższym poziomie.

Kurs dobry dla osób początkujących . Jednak sama metoda po dłuższym czasie powtarzania nudzi . Może być uzupełnieniem do nauki języka . Niestety w niektórych miejscach błędy gramatyczne

Jest trochę niewielkich błędów, trzeba uważać. Polecam dla osób chcących nauczyć się na szybko trochę komunikatywnych zwrotów.

426 użytkowników ma tytuł Blondynka na językach - Niemiecki na półkach głównych
166 użytkowników ma tytuł Blondynka na językach - Niemiecki na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Blondynka na językach - Niemiecki

Beata Pawlikowska
Beata Pawlikowska
Pisarka, podróżniczka, dziennikarka, tłumaczka, fotograf. Autorka wielu książek i audycji "Świat według blondynki" w Radiu ZET. Samotnie podróżuje i odkrywa świat; także organizuje egzotyczne wyprawy dla innych.

Cytaty z książki Blondynka na językach - Niemiecki

Beata Pawlikowska Blondynka na językach - Niemiecki Zobacz więcej