Ukarać zbrodnię

Okładka książki Ukarać zbrodnię autora Erica Spindler, 8323817375
Okładka książki Ukarać zbrodnię
Erica Spindler Wydawnictwo: Harlequin Seria: Bestsellers kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Bestsellers
All Fall Down
2006-01-01
2006-01-01

Kup Ukarać zbrodnię w ulubionej księgarnii

Oceny książki Ukarać zbrodnię

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ukarać zbrodnię

Sama fabuła jest ciekawa, ale "rozlazła". Czyta się trochę ciężko i dłuży się to.

2032

Taka sobie. Szybko się czyta, ale momentami była dla mnie przesłodzona. Dobrze się bawiłam, ale szału nie było. Mocne 6/10.

Rewelacyjny thriller. Fabuła wciąga, a wręcz pochłania klimatem małego miasta w USA. Nie można również zapomnieć o świetnym rysie psychologicznym bohaterów. Z tematów społecznych mamy przedstawiony problem przemocy domowej na przykładzie Stanów Zjednoczonych.

1481 użytkowników ma tytuł Ukarać zbrodnię na półkach głównych
257 użytkowników ma tytuł Ukarać zbrodnię na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Ukarać zbrodnię

Erica Spindler
Erica Spindler
A New York Times and International bestselling author, Erica Spindler's skill for crafting engrossing plots and compelling characters has earned both critical praise and legions of fans. Her stories have been lauded as “thrill-packed page turners, white- knuckle rides and edge-of-your-seat whodunits.” Erica loves meeting and interacting with her fans, both in person and online. She has a wicked sense of humor, an optimistic spirit and loves coffee, chocolate and red wine, not necessarily in that order. In 2002 her novel Bone Cold won the prestigious Daphne du Maurier Award for excellence. A Romance Writers of America Honor Roll member, she received a Kiss of Death Award for her novels Forbidden Fruit and Dead Run and was a four-time RITA® Award finalist. In 1999 Publishers Weekly awarded the audio version of her novel Shocking Pink a Listen Up Award, naming it one of the best audio mystery books of 1998. Erica lives just outside New Orleans, Louisiana, with her husband and two sons.

Cytaty z książki Ukarać zbrodnię