Bezwzględny książę

Okładka książki Bezwzględny książę autora Meghan March, 9788328390461
Okładka książki Bezwzględny książę
Meghan March Wydawnictwo: Editio Red Cykl: Trylogia Nieposkromionych (tom 1) Seria: Editio Red literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Trylogia Nieposkromionych (tom 1)
Editio Red
Savage Prince
2023-08-02
2023-08-02
2018-03-27
Olgierd Maj

Kup Bezwzględny książę w ulubionej księgarnii

Oceny książki Bezwzględny książę

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bezwzględny książę

Temperance Ransom to kobieta, która z trudem uciekła z mrocznego półświatka Nowego Orleanu i ułożyła sobie życie jako szanowana pracownica. Wszystko sypie się, gdy przypadkiem trafia do ekskluzywnego, perwersyjnego klubu, gdzie spotyka tajemniczego mężczyznę w masce. Szybko okazuje się, że to nie było zwykłe spotkanie, a ona sama stała się celem człowieka, który trzęsie całym miastem.
Akcja rusza z kopyta od pierwszej strony. Książka ma niewiele ponad 200 stron i czyta się ją w jeden wieczór.
Jeśli lubisz historie o niebezpiecznych mężczyznach, mrocznych tajemnicach i relacjach typu enemies-to-lovers (od wrogów do kochanków),to jest to strzał w dziesiątkę.

6/10 jedynie ze względu na ostatnie strony, które spowodowały że sięgnęłam po drugą część.
Fabuła pierwszej części nie jest bardzo rozbudowana. Bohaterka- trochę irytuje swoimi wyborami. Sceny seksu dla niektórych mogą być przesadzone.

„Bezwzględny książę” to elektryzujący romans z elementami sensacji, który przenosi czytelnika do mrocznego i niebezpiecznego świata podziemnego Nowego Orleanu. Główna bohaterka, Temperance Ransom, to kobieta z trudną przeszłością, która zdołała wyrwać się z toksycznego środowiska i zbudować nowe, stabilne życie. Jednak jedno tajemnicze spotkanie w klubie, do którego nigdy nie powinna była trafić, burzy jej uporządkowany świat. Mężczyzna w masce, z którym Tempe nawiązuje ryzykowną relację, to ucieleśnienie mrocznego pragnienia – tajemniczy, dominujący, niebezpieczny, a przy tym nieodparcie pociągający. Chemia między bohaterami jest intensywna i bardzo pikantna – sceny erotyczne są odważne, momentami wręcz duszne od napięcia seksualnego. To książka dla fanów mocnych emocji, mrocznych klimatów i niegrzecznych bohaterów. Jeśli lubisz historie pełne namiętności, tajemnic i ryzyka – „Bezwzględny książę” z pewnością Cię wciągnie.

687 użytkowników ma tytuł Bezwzględny książę na półkach głównych
85 użytkowników ma tytuł Bezwzględny książę na półkach dodatkowych

Meghan March
Meghan March
Making the jump from corporate lawyer to romance author was a leap of faith that New York Times, #1 Wall Street Journal, and USA Today bestselling author Meghan March will never regret. With over thirty titles published, she has sold millions of books in nearly a dozen languages to fellow romance-lovers around the world. A nomad at heart, she can currently be found in the woods of the Pacific Northwest, living her happily ever after with her real-life alpha hero.

Cytaty z książki Bezwzględny książę

Dodaj cytat z książki Bezwzględny książę