Eksplozja na trzy serca

Okładka książki Eksplozja na trzy serca autorstwa Meghan March
Okładka książki Eksplozja na trzy serca autorstwa Meghan March
Meghan March Wydawnictwo: Editio Red Cykl: Flash Bang (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Flash Bang (tom 1)
Flash Bang
2024-11-12
2024-11-12
Rowan Callahan była dumna ze swojej kariery, a jej jedynym problemem były fałszywe plotki utrudniające zawodowe życie. To wszystko jednak przestało się liczyć, kiedy po przerażającej katastrofie miastem zawładnęły chaos, ciemność i bezprawie. Oto nadciągnęła niezapowiadana przez nikogo apokalipsa. Rowan musiała uciekać z Chicago i znaleźć schronienie. Zabrała więc ze sobą plecak przetrwania, przygotowany przez ojca weterana, i ruszyła pieszo przez las w kierunku rodzinnej farmy. Po kilku dniach samotnej wędrówki znalazła się w niebezpieczeństwie i chociaż cudem udało jej się uciec, nie uniknęła poważnej kontuzji, która uniemożliwiła dalszy marsz. I wtedy zjawili się Graham i Zach. Dwóch wysokich, silnych mężczyzn w mundurach, którzy ją ocalili, zapewnili jej schronienie i czas na wyleczenie.

Dopiero po kilku dniach Rowan się zorientowała, jakie wrażenie zrobiła na umundurowanych przystojniakach. I ona dostrzegła w nich coś nieodparcie pociągającego. Jeśli jednak chciała bezpiecznie dostać się do domu, potrzebowała ich pomocy i ochrony. Graham i Zach byli gotowi jej to dać, ale ich propozycja obejmowała coś nie do końca moralnego. Tymczasem coraz trudniej było oprzeć się pokusie, pożądanie między całą trójką narastało z każdą godziną. Tyle że poddanie się namiętności oznaczało duże ryzyko, a zaufanie niewłaściwym osobom mogło kosztować Rowan życie.

Uważaj, komu ufasz, bo stawką jest twoje przetrwanie!

Kup Eksplozja na trzy serca w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Eksplozja na trzy serca

1498 984

Oceny książki Eksplozja na trzy serca

Opinie i dyskusje o książce Eksplozja na trzy serca

Gdybym chciała tylko poczytać opisy seksu to bym weszła na opowiadania erotyczne... potencjał jest, historia ciekawa ale mega spłycona.

Główna bohaterka Rowan musi uciekać z Chicago i znaleźć schronienie. Pech chciał, że w trakcie samotnej podróży przez las, znalazła się w niebezpieczeństwie i nie uniknęła kontuzji, a ta uniemożliwiła dalszy marsz. Na szczęście, w kluczom momencie, zjawiło się dwóch postawnych mężczyzn w mundurach, przez co jej szansa na przeżycie wzrosła.

„Ekzplozja na trzy serca” miała potencjał-ciekawy zarys fabularny i intrygujące tło wydarzeń mogły stworzyć poruszającą, emocjonalną historię. Niestety, potencjał ten nie został w pełni wykorzystany. Historia bohaterów jest opisana monotonnie, bohaterowie wydają się jednowymiarowi i trudno jest się z nimi zżyć, a fabuła z pewnością mogłaby wciągnąć bardziej, przez dodanie jakichś ciekawych elementów oraz zwrotów akcji.

Największym rozczarowaniem była jednak relacja między Rowan a mężczyznami, która rozwija się w zawrotnym tempie, niemal z pominięciem etapu poznawania się. Nie ma fundamentów, nie ma napięcia, nie ma powolnego budowania więzi, które mogłyby wciągnąć czytelnika. Wszystko dzieje się po prostu za szybko.

Historia biegnie prostym torem i choć miejscami miałam nadzieję, na większe zaskoczenie, to ostatecznie wszystko sprowadzało się do przewidywalnego schematu.

Mimo to zachęcam Was do przeczytania i wyrobienia sobie własnej opinii na temat tej historii 🤭

„Ekzplozja na trzy serca” miała...

Bardzo lubię twórczość tej autorki, więc z dużym optymizmem sięgnęłam po jej nową serię, nie czytając nawet opisu. Przede wszystkim jestem zaskoczona, bo ten tytuł odbiega nieco od jej dotychczasowego dorobku. Historia jest osadzona w czasach gdy ziemia jest dotknięta katastrofą a w miastach panuje chaos i bezprawie. Istna apokalipsa. Szczerze mówiąc nigdy nie byłam fanką takich klimatów w książkach, bo trudno było mi przyswoić tak ekstremalne opisy. Tutaj jednak nie miałam takiego problemu.
Opisy są proste i jest ich niezbedna ilość. Cała książka nie należy do zbyt obszernych. Akcja jest tu dość szybka, miejscami przeplatana scenami zbliżeń bohaterów. I tu się robi naprawdę gorąco. Jedna niepozorna dziewczyna okazała się być prawdziwa bombą pomiędzy dwoma byłymi żołnierzami. Być może wielu w tym miejscu zarzuci tej książce brak głębszych uczuć i doświadczeń między bohaterami. W końcu na pierwszy rzut oka nie łączy ich nic więcej niż cielesność. Ale z drugiej strony czego oczekiwać od bohaterów gdy świat staje na głowie?
Przyznam, że wiele razy przewracałem oczami przy czytaniu scen z udziałem tej trójki bohaterów. Tą książkę czytałam głównie dla akcji. A dzieje się tu sporo. Autorka co chwilę raczy nas nowymi zwrotami akcji i nikt tu nie będzie narzekać na nudę.
Czy jestem zadowolona z lektury? I tak i nie. Naprawdę trudno mi jednoznacznie ocenić. Z całą pewnością autorka wciągnęła mnie do tego dziwnego świata i jestem bardzo ciekawa co jeszcze wymyśli.

173 użytkowników ma tytuł Eksplozja na trzy serca na półkach głównych
32 użytkowników ma tytuł Eksplozja na trzy serca na półkach dodatkowych

Meghan March
Meghan March
Making the jump from corporate lawyer to romance author was a leap of faith that New York Times, #1 Wall Street Journal, and USA Today bestselling author Meghan March will never regret. With over thirty titles published, she has sold millions of books in nearly a dozen languages to fellow romance-lovers around the world. A nomad at heart, she can currently be found in the woods of the Pacific Northwest, living her happily ever after with her real-life alpha hero.

Czytelnicy Eksplozja na trzy serca przeczytali również

Zwodniczy los Penelope Ward
Zwodniczy los
Penelope Ward
Książki Penelope Ward są moją tajną bronią. Złe samopoczucie, paskudna pogoda czy zmęczenie nie mają z nimi szans, potrafią nawet przezwyciężyć niechęć wywołaną przez jakąś poprzednią, nieudaną lekturę. W najgorszym kryzysie, gdy mam możliwość zanurzenia się w pozycji tej autorki, wiem, że wkrótce cały świat i wszelkie zło przestaną istnieć, a ja otumaniona zanurzę się w kolejnej obezwładniającej powieści, która przyniesie mi ukojenie, lecz również lawinę intensywnych, skrajnych emocji. W tym wypadku nie było inaczej, po przekroczeniu pierwszej strony przepadłam bez pamięci, poddałam swe serce niesamowitym torturom i razem z naszkicowanymi postaciami uparcie walczyłam z przeciwnościami losu. Książka napisana jest lekkim i przystępnym piórem, dlatego czytanie jej to niesłychana przyjemność. Całość dopełniają zabawne, frapujące, wręcz magnetyczne dialogi, przesycone humorem, lecz także przekomarzaniem, dzięki czemu emocjonalne zawirowania nie opuszczają czytelnika do ostatniej strony. Warto dodać też, że autorka nie zapomniała o opisach rozbudzających wyobraźnię i rozpalających zmysły, a zatem paleta zafundowanych wrażeń jest naprawdę ogromna. „Zwodniczy los” to wciągający, hipnotyzujący, fundujący całą paletę skrajnych emocji romans, który fani Penelope Ward pochłoną z wypiekami na twarzy. Doskonale nakreślone złożone postacie, pokiereszowane boleśnie przez los i uczące się życia na nowo, przekorność losu i nadzieja na lepsze jutro, lecz przede wszystkim skomplikowana miłość i lawina skrajnych emocji, a to wszystko nakreślone niesłychanie przyjemnym i sugestywnym piórem wspaniałej pisarki. Zanurzcie się w tej gorącej, porywającej lekturze i przepadnijcie na jej kartach bez pamięci. Polecam całym sercem!
AnnaR - awatar AnnaR
Prędzej piekło zamarznie Ludka Skrzydlewska
Prędzej piekło zamarznie
Ludka Skrzydlewska
Mari po śmierci ojca odziedzicza pensjonat. Nie jest na to jednak przygotowana, bo jest zdecydowanie za młoda, aby udźwignąć to brzemię, więc pomaga jej macocha - Lizzie. Pewnego dnia Marigold dostaje smsa, przez którego pospiesznie wraca do pensjonatu i tam właśnie czeka na nią on. Saint, czyli biologiczny syn Lizzie, która lata temu zrzekła się praw rodzicielskich do niego, ale jest on też przyjacielem Mari z dzieciństwa. Mężczyzna przyjechał do Silver Springs, aby przekonać Marigold, żeby sprzedała swój pensjonat firmie jego ojca. Saint stara się przekonać kobietę, jak i całe miasto, a ona ciągle robi mu na złość i jest stanowczo na nie. Czy ta dwójka zdoła się dogadać? Jakie tajemnice wyjdą na jaw w międzyczasie? Zaczęłam od innej strony, więc ten tom czytam jako drugi. Jednak ani trochę się nie zawiodłam. Wspaniały, zimowy klimat Silver Springs. Są góry, czuć święta, nic więcej mi nie potrzeba do szczęścia. Historia była bardzo zabawna! To, jak Saint starał się przekonywać mieszkańców, organizując dzień otwarty, a Mari udawała że mu pomaga, by dowiedzieć się szczegółów i w tym samym czasie zorganizować własny event? ŚWIETNE! Ale się tutaj uśmiałam momentami! Jest humor (duużo humoru),namiętność i ciepłe, rodzinne relacje. Książka była bardzo komfortowa, dla mnie idealna na (jeszcze) chłodne wieczory, z kocykiem i herbatą w pakiecie. Historia z jednej strony bardzo zabawna, jednak z drugiej porusza też trudne tematy, które skłaniają do refleksji. Po tym tomie zdecydowanie pokochałam twórczość Ludki jeszcze bardziej🩵
victoria - awatar victoria
oceniła na101 miesiąc temu
Nie mój Romeo Ilsa Madden-Mills
Nie mój Romeo
Ilsa Madden-Mills
„Nie mój Romeo” to lekki romans z motywem randki w ciemno, która zamienia się w nieoczekiwane spotkanie ze sławnym futbolistą. Autorka zręcznie łączy schematy romansowe z humorem i kilkoma zaskakującymi momentami, tworząc przyjemną historię do szybkiego przeczytania. Jack Hawke, sportowa gwiazda z alergią na media, to bohater z potencjałem — z jednej strony pewny siebie sportowiec, z drugiej człowiek zmęczony ciągłym zainteresowaniem mediów. Elena, zadziorna bibliotekarka, to klasyczny przykład bohaterki, która wnosi świeżość do życia głównego bohatera, ale nie wychodzi poza ramy typowej „dziewczyny z sąsiedztwa”. Ich relacja rozwija się dynamicznie, choć momentami wydaje się zbyt przewidywalna. Motyw pomyłki na randce jest ciekawy i dobrze wykorzystany na początku książki, ale w dalszej części fabuła traci impet i zaczyna opierać się głównie na powtarzalnych schematach. Dialogi są lekkie i zabawne, co nadaje książce przyjemny, rozrywkowy charakter, ale brakuje im większej głębi i emocjonalnego napięcia. Największym minusem jest niestety tłumaczenie — pełne nieścisłości i błędów, które wybijają z rytmu czytania i sprawiają, że momentami trudno traktować bohaterów poważnie. Zdarzają się pomyłki w rodzaju gramatycznym i niefortunne sformułowania, które wyraźnie obniżają jakość lektury. Podsumowując, „Nie mój Romeo” to lekki, niewymagający romans, który sprawdzi się jako relaksacyjna lektura na jeden lub dwa wieczory. Nie zachwyca ani nie zaskakuje, ale dostarcza przyjemnej rozrywki, jeśli przymknie się oko na niedociągnięcia w tłumaczeniu 🧡
ksiazkowanika_poleca - awatar ksiazkowanika_poleca
oceniła na68 miesięcy temu
Zabójczy miliarder Laurelin Paige
Zabójczy miliarder
Laurelin Paige
Brystin Shaw to bardzo ambitna dziennikarka pracująca w lokalnej stacji informacyjnej wspólnie z mężem będącym również producentem Michaelem Endlichem. Jej największym marzeniem jest prowadzenie własnego programu i ma nadzieję, że ono wkrótce się spełni. Żeby dostać się na szczyt ta para zrobi wiele a nawet i wszystko.  Brutalny świat mediów nie zna granic. Wartość i moralność nie istnieją a celebryci nie mają zasad ani skrupułów.  Holt Sebastian jest najmłodszym dyrektorem generalnym Sebastian News Corp. Mężczyzna pewny siebie, nie lubiący sprzeciwu, wpływowy, a przede wszystkim przystojny oraz bardzo bogaty. Zawsze dostaje to czego chce  W momencie gdy na jego drodze staje Brystin postanawia, ją zdobyć nie zważając na jej męża. Propozycja skierowana do małżeństwa jest bardzo zaskakująca i zdecydowanie niemoralna. Sytuacja jednak bardzo szybko się komplikuje. Kontrakt który podpisali .... no właśnie co w nim było i jakie przyniósł skutki dowiecie się czytając. Zabójczy miliarder jest pierwszym tomem bardzo gorącej i emocjonującej serii Brutal Billionaire. Kto zna pióro autorki ten wie, że w jej książkach nie ma miejsca na nudę i zdecydowanie można je zaliczyć do literatury HOT chodź wszystko opisane jest z wyczuciem i smakiem Długo zastanawiałam się co napisać o tej książce ponieważ wywarła na mnie mieszane uczucia. Niby jest całkiem przyjemna w odbiorze, ale nie jest tą wyjątkową, o której się pamięta przez długi czas.  Bohaterowie mimo swoich wad mają również atuty dzięki którym potrafią zyskać sympatię czytelnika. Holt jest bardzo arogancki, ale w niektórych momentach kruszy serduszko, z kolej Brystin miałam wrażenie, że jest infantylna chodź kumata z niej babka. Jednak coś w sobie mieli czym mnie ujęli.  Między tą dwójką czuć chemię od samego początku. W całej fabule trochę brakowało mi postaci Michaela. Niby był a jakby go nie było. Taki sprzedajny dupek bez charakteru dla którego liczyły się jedynie układy.  Fabuła sama w sobie bardzo ciekawa i zaskakująca jednak trochę płytko poprowadzona.  Książka ma potencjał ale coś mi w niej nie zagrało, a może to był nie ten moment na jej przeczytanie. Nie będę Wam jej odradzać ponieważ każdy z nas ma swoje preferencje czytelnicze i jednym ta pozycja przypadnie do gustu innym nie. Zachęcam jednak do zapoznania się z nią i wyrobienia własnego zdania. Z chęcią wpadnę do Was przeczytać co o niej myślicie.
czyta_delicznie - awatar czyta_delicznie
Pokonany wróg L.J. Shen
Pokonany wróg
L.J. Shen
#1697 - „Pokonany wróg” - L.J. Shen - Wydawnictwo Luna #37/2026 "Mama zbiera się do wyjścia po masie pocałunków, łez i uścisków. Stoimy na krawężniku przed pubem. Nalegam, by pojechać z nią na lotnisko, ale ona odmawia. Trwa to i trwa, aż taksówkarz odchrząkuje i mówi: – Drogie panie! Pożegnajcie się, żebym mógł kontynuować swoją zmianę! – Nie możesz ze mną jechać, kochanie. To twoja wielka noc." 📖 Tytuł – Pokonany wróg ✍️ Autor – L. J. Shen 🏢 Wydawnictwo – Luna 📚 400 stron 📅 Premiera – 12.02.2025 📂 Kategoria – literatura obyczajowa / romans 📖 Cykl – Cruel Castaways, tom 2 🛍️ Zakup własny ✨ Czasem los łączy ludzi nie dlatego, że do siebie pasują… ale dlatego, że razem mogą przetrwać to, co najtrudniejsze. W tej historii poznajemy Arsène i Winnie – dwoje ludzi, którzy na pierwszy rzut oka nie mają ze sobą nic wspólnego. Różni ich niemal wszystko: charakter, doświadczenia i sposób patrzenia na świat. A jednak zostają postawieni obok siebie w momencie, w którym oboje mierzą się z konsekwencjami bolesnej straty. Zamiast iść dalej osobno, zaczynają wspólnie porządkować to, co zostało po ich przeszłości. Każde z nich wnosi do tej relacji własny ból, nieufność i dystans, ale też powoli rodzącą się potrzebę zrozumienia. To nie jest łatwa bliskość – raczej ostrożne sprawdzanie granic, krok po kroku, bez gwarancji, że to się uda. W miarę jak odkrywają kolejne elementy układanki związanej z wydarzeniami, które zmieniły ich życie, coraz trudniej oddzielić im to, co było, od tego, co dopiero zaczyna się między nimi tworzyć. Emocje mieszają się z niepewnością, a przeszłość nieustannie przypomina o sobie w najmniej oczekiwanych momentach. To opowieść o tym, że nawet po największych stratach można pozwolić sobie na coś nowego – choć nigdy nie jest to proste ani oczywiste. #PokonanyWróg #LJShen #CruelCastaways #romans #literaturaobyczajowa #czytambolubie https://www.facebook.com/photo?fbid=1766111661351234&set=a.782581979704212
Eliza Żywicka - awatar Eliza Żywicka
oceniła na1016 dni temu
Milion powodów Martyna Majewska
Milion powodów
Martyna Majewska
W tej książce poznajemy Lee Moore, która w czasach szkolnych jest beznadziejnie zakochana w Erisie Evans. Chłopak jest szkolna gwiazda, korzysta z życia i spotka się z każdą dziewczyna. Sytuacja w szkole, dziewczynie życie nie potoczyło się najlepiej. Jej najlepszy przyjaciel to sąsiad gwiazdy szkoły i wróg tego kumpla duet idealny i wybuchowy. Powrót do domu rodzinnego uwielbiam ten motyw w książkach. Sytuacja rodzinna Erisa nie była za ciekawa, chłopak nie miał łatwo. Kiedy poznajemy perspektywę Erisa, jak jego życie zmieniło się na przestrzeni lat, chłopie szacun. A to jak potraktowała go dziewczyna, no tak koniec znajomości, on też wrócił do rodziców. To co zrobiła mama Erisa kocham kobietę, zmiana sytuacji w domu. No i w końcu przechodzimy do najciekawszej fabuły, czyli spotkania po latach tych dwoje. Oczywiście Eris jestem nie poznaje, ale dziewczyna wyjawia karty na stół (podziwiałam ją za to). Równocześnie z Lee poznajemy okoliczności wypadku chłopaka. Według opisu Erisa Lee ma magiczne rączki i jest najlepsza fizjo. Kiedy główna bohaterka się zapętla i zaczyna mówić o trójce dzieci itp jaka agentka. Jak zerwać więź? Dziewczyna uratowała go, a ból głowy został wytłumiony. To jak Eris się odwdzięcza, a raczej pokazuje co mógłby się wydarzyć. Sam odreagowując wcześniejsze wydarzenia, będzie gorąco. Po tej sytuacji Lee wyjawia karty na stół, jest niesamowita. Historia tych dwoje jest tak urocza, a Eris to naprawdę ślepak i to jaki zazdrosny ślepak. Wspólna impreza i Eris udający chłopaka dziewczyny przed natrętem. Rozmowa tych dwoje o powrocie mamy Erisa i te podobno hahahaha. To jak Eris wyjawia dziewczynie prawdę o Bradzie, będzie grubo. Dziewczynie nie zazdroszczę to jej przyjaciel, a dowiaduje się takich rzeczy o sobie. No i to co dzieje się po spotkaniu Lee z Bardem, Eris się wściekł. Jego niepełna sprawność doprowadza do konfliktu z dziewczyną i wymiana zdań między nimi. To co ta dziewczyna wymyśliła, będziecie w szoku, ale postawi Erisa na nogi ❤️❤️❤️. No i końcówka tej książki moje serce pękło na milion kawałków 🥲💔. Czy ta książka będzie miała happy end? Czy Eris dostanie coś od losu?
Gąbcia - awatar Gąbcia
oceniła na82 miesiące temu
Moody. Historia jednego masażu Penelope Ward
Moody. Historia jednego masażu
Penelope Ward
Wren McAllister ma wielkie marzenia o wyjeździe do Europy i pracy z muzyką, proza życia jednak zmusiła ją do wykonywania zawodu masażystki. Kiedy dziewczyna przyjmuje zlecenie na masaż, nie przypuszcza, że to jedno spotkanie tak odmieni jej życie. Po przyjeździe do domu klienta od razu zauważa, że jest to zamożny człowiek, przystojny i bardzo spięty. Do masażu ostatecznie nie dochodzi, a samo spotkanie przebiega w dość niezręcznej atmosferze, nie będzie jednak ono jedynym... Dax Moody nie jest mężczyzną gotowym na rozpoczynanie nowego związku, mimo że od śmierci jego żony minął już ponad rok. Czuje się odpowiedzialny za jej syna, który bardzo ciężko przeżył śmierć swojej matki. Nic nie może tego zmienić, nawet jeśli Wren jest jedyną kobietą, dla której traci głowę. To nie może się wydarzyć. Po książki autorki mogę sięgać w ciemno, jeszcze się na nich nie zawiodłam. Zawsze serwuje w nich niepowtarzalną historię i sporą dawkę emocji. Tak było i tym razem. Historię Wren i Moody'ego dosłownie pochłonęłam w jeden wieczór. Urzekła mnie tutaj relacja bohaterów. Nie był to prosty romans z dużą dawką erotyki, a bardzo skomplikowana relacja dwojga ludzi, z licznymi problemami. Nie brakowało tu szczerych rozmów, delikatności i oczywiście napięcia. Dzięki lekkości z jaką autorka poprowadziła narrację, poruszone tu trudne tematy nie były ciężkie, a naturalne. Dzięki temu niesamowicie mi się tą historię czytało.
Królewskie Recenzje - awatar Królewskie Recenzje
Madame Sara Cate
Madame
Sara Cate
„Miłość to tylko jedna z form kontroli. A ja postanowiłam wtedy, że już nigdy nikomu kontroli nie oddam.” Mroczny i zmysłowy świat, pełen emocjonalnego napięcia, gdzie granice pragnień się przesuwają. „Madame” to gorąca lekcja dominacji i uległości. Eden ukrywa swoją bolesną przeszłość i tajemnice, które się z nią wiążą. Wygrała walkę o siebie i życie, ale nie potrafi się odtworzyć i zaufać nikomu. Jej alter ego Madame Kink jest maską, którą zakłada jak zbroje. Pewna siebie, stanowcza, władcza i panująca nad każdą sytuacją domina, której każdy pożąda i podziwia. Ale wszystko zacznie się zmieniać, gdy na jej drodze po raz kolejny stanie jej uległy Clay i jego partnerka Jade. Wtedy to Eden zacznie przechodzić przemianę i uchylać to, jaka jest i to, co skrywa jej przeszłość. Ich relacja zmienia się z każdą chwilą coraz bardziej. Pierwsze miała być tylko nauczycielką Jade, ale skończyło się na miłosnym trójkącie. Czy Eden zaryzykuje i pozwoli sobie na jeszcze jedną szansę na szczęście? „Nie wierzę w karmę. Ponieważ jeśli ona by istniała, nie ma mowy, żebym leżał tu z tymi dwoma niesamowitymi kobietami, które rozpalają płomień w moim ciele, mojej duszy i całym życiu.” „Madame” przeczytałam błyskawicznie i z ogromną przyjemnością. Zresztą tak jak każdą książkę z tej serii. Bo klub Salacious otworzył dla mnie swoje drzwi po raz ostatni, bym mogła poznać historię Eden. Autorka stworzyła atmosferę tajemnic, ale również napięcie, które wciąga bez reszty. To nie jest tylko romans czy erotyk, ale pełna napięcia gra, w której bohaterowie walczą z własnymi lękami i pragnieniami. Atmosferę tej historii i tej serii można poczuć z każdym przeczytanym słowem tak jak emocje bohaterów. Pikantne sceny, które są integralną częścią tej serii i są bardzo pikantne, odważne i pobudzające zmysły. Idealnie podsycają ogień całej fabuły. Pokazują rodzące się uczucie, władzę, uległość, ale i zaufanie. Ta historia rozpali waszą wyobraźnię, zapewni emocje, poruszy, zaskoczy i pokaże, że pragnienia nawet te najskrytsze warto spełniać. Jeśli lubicie mocne sceny seksu, BDSM, krępowanie linami to, to jest książka dla was. Znajdziecie w niej znacznie więcej, bo również przemoc domową, wykorzystywanie, zdrady oraz emocjonalne wykorzystanie. Więc musicie być pewni, że jesteście gotowi na to, co w niej znajdziecie. Cała seria Salacious Players Club skradła moje serce i okazała się niesamowicie wciągająca i pobudzająca. Gorąco polecam.
historie_budzace_ namietnosc - awatar historie_budzace_ namietnosc

Cytaty z książki Eksplozja na trzy serca

Dodaj cytat z książki Eksplozja na trzy serca