Czas na miłość

Ilona Gołębiewska Wydawnictwo: Muza literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
2021-10-27
2021-10-27

Kup Czas na miłość w ulubionej księgarnii

Oceny książki Czas na miłość

OPINIE i DYSKUSJE o książce Czas na miłość

Ogrzewająca na zimowe wieczory. 🙂

Ogrzewająca na zimowe wieczory. 🙂

Bohaterkami są Pola, jej matka Marta i babcia Wanda.

Wanda założyła restauracje, którą obecnie prowadzi Marta. Lokal przeżywa kryzys, a na ratunek przybywa Kogut Domowy...

Pola jako stażysta ma za zadanie pisanie o nieudanych randkach internetowych. Czy wśród fatalnych kandydatów można znaleźć miłość, niczym igłę w stogu siana?

Wanda przed laty będąc nastolatką z dnia na dzień utraciła miłość swojego życia. Czy w jesieni życia uda się ją odnaleźć?

O miłości, przyjaźni, randkach internetowych i rodzinnej restauracji z polską kuchnią

Bohaterkami są Pola, jej matka Marta i babcia Wanda.

Wanda przed laty będąc nastolatką z dnia na...

Raz na jakiś czas lubię przeczytać coś lekkiego, ale ta historia to było tak słodkie że aż mdłe, wszystko przewidywalne. Nie lubię zostawiać zaczętych książek, ale tą to już tak przemordowałam, gdzieś przeczytałam, że jest pełna emocji - NIC A NIC.

338 użytkowników ma tytuł Czas na miłość na półkach głównych
86 użytkowników ma tytuł Czas na miłość na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Czas na miłość

Cytaty z książki Czas na miłość