To wszystko dla ciebie

Okładka książki To wszystko dla ciebie autora Louise Jensen, 9788382510362
Okładka książki To wszystko dla ciebie
Louise Jensen Wydawnictwo: Słowne (dawniej Burda Media Polska) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
All for you
2021-10-27
2021-10-27
Danuta Fryzowska

Kup To wszystko dla ciebie w ulubionej księgarnii

Oceny książki To wszystko dla ciebie

OPINIE i DYSKUSJE o książce To wszystko dla ciebie

Niby ciekawa, niby akcja wartka, niby nieprzewidywalne zakończenie, a jednak coś nie do końca przemawia. Mocno nieautentyczne zachowania i wewnętrzne dialogi bohaterów. Trzyma w napięciu i jednocześnie irytuje nieprawdopodobieństwem.

Książka bardzo zawiła momentami aż za bardzo.
Wiele wątków miałam wrażenie, że tymi tajemnicami to można jeszcze ze trzy książki napisać. Strasznie przekombinowana. Zakończenie mnie nie zaskoczyło.
Może nie była najgorsza, ale czegoś w niej brakuje.

Książka bardzo zawiła momentami aż za bardzo.
Może nie była najgorsza, ale czegoś w niej brakuje.

Była okej.

Była okej.

836 użytkowników ma tytuł To wszystko dla ciebie na półkach głównych
150 użytkowników ma tytuł To wszystko dla ciebie na półkach dodatkowych

Louise Jensen
Louise Jensen
Dziecięce marzenie o karierze pisarskiej wróciło do niej, gdy w wieku trzydziestu lat pod wpływem wypadku samochodowego postanowiła zmienić swoje życie. Debiutancka powieść autorki "Siostra" stała się bestsellerem. Utrzymywała się na pierwszym miejscu listy najlepiej sprzedających się książek w Wielkiej Brytanii przez 5 tygodni. Nakład sprzedany przez Amazon zapewnił jej 6. miejsce na liście najlepiej sprzedających się powieści w 2016 roku.

Cytaty z książki To wszystko dla ciebie