Rzeczy, które czynimy z miłości

- The Things We Do For Love
- 2021-11-10
- 2014-11-19
- 2009-01-21
- Zuzanna Henel
Kristin Hannah, ulubiona powieściopisarka polskich czytelniczek, autorka licznych bestsellerów „New York Timesa”, trafia do najgłębszych i najwrażliwszych zakamarków naszych serc.
Książka „Rzeczy, które czynimy z miłości” to sugestywna i wzruszająca opowieść o magii i sile macierzyństwa. Mówi o radości z powrotu do domu i wyborze pomiędzy własnym dobrem a miłością.
Historia Angeli, jednej z trzech sióstr Malone, przekonuje, że nawet jeśli nie zawsze można zapobiec trudnym doświadczeniom, to warto się z nimi zmierzyć w godny sposób, a życie niesie nie tylko trudy, ale i nagrody za ich pokonywanie.
Poruszająca, głęboko emocjonalna podróż do sedna tego, co oznacza bycie rodziną.
Kup Rzeczy, które czynimy z miłości w ulubionej księgarni
Oceny książki Rzeczy, które czynimy z miłości
2852 użytkowników ma tytuł Rzeczy, które czynimy z miłości na półkach głównych- Przeczytane 1 840
- 2022 78
- 2023 31
- 2024 18
- Legimi 18
- 2021 17

OPINIE i DYSKUSJE o książce Rzeczy, które czynimy z miłości
Przecudna książka, o rodzinie i mocy miłości, o tym, że jest czasem trudna, ale warta wszystkiego.
I ona nastolatka, biedna, matka alkoholiczka, która ją opuszcza.
Nagle ich drogi się przecinają.
Potrzebowały miłości i bliskości drogiego człowieka, potrzebowały siebie nawzajem.
I trafiły na siebie w momencie, gdy obie były sobie najbardziej potrzebne i dały sobie to co miały najpiękniejsze - serce i miłość.
Bardzo wzruszająca opowieść, na długo zostaje w sercu i w pamięci 🥲💛
Polecam 💚
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toHistoria o dwóch kobietach, ona żona, córka, siostra straciła ciążę, nie mogła mieć dzieci, mąż od niej odszedł, została sama.
I ona nastolatka, biedna, matka alkoholiczka, która ją opuszcza.
Nagle ich drogi się przecinają.
Potrzebowały miłości i bliskości drogiego...
Bardzo wzruszająca powieść o trudnych wyborach.
Bardzo wzruszająca powieść o trudnych wyborach.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to3/2026
3/2026
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo dobra książka ,polecam
Bardzo dobra książka ,polecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toInteresująca.
Interesująca.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka pokazuje wymownie trudne wybory, przed którymi muszą stawać matki i niezwykle krętą drogę macierzyństwa. Pokazuje różne przykłady kobiet, które są w zupełnie innej sytuacji życiowej, ale każda stoi przed pewnymi trudnościami. Zakończenie jest bardzo wzruszające - uświadamia, co naprawdę liczy się w miłości. Niektóre momenty są w książce mało realne, ale sama historia potrafi chwycić za serce.
Książka pokazuje wymownie trudne wybory, przed którymi muszą stawać matki i niezwykle krętą drogę macierzyństwa. Pokazuje różne przykłady kobiet, które są w zupełnie innej sytuacji życiowej, ale każda stoi przed pewnymi trudnościami. Zakończenie jest bardzo wzruszające - uświadamia, co naprawdę liczy się w miłości. Niektóre momenty są w książce mało realne, ale sama...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJak to u Kristin Hannah sprzed 20 lat wszystko jest tu takie piękne, romantyczne, przewidywalne. Może nie jest to książka, która odmieni moje życie, ale czytało się ją z bardzo dużą przyjemnością.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toI
I
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPiękna historia, wspaniałe opisy, przeczytana w dwa dni.
Piękna historia, wspaniałe opisy, przeczytana w dwa dni.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKolejna rewelacyjna pozycja tej autorki. Długo się do niej przymierzałam i nie żałuję że przeczytałam.