Rzeczy, które czynimy z miłości

Okładka książki Rzeczy, które czynimy z miłości autora Kristin Hannah, 9788381394062
Okładka książki Rzeczy, które czynimy z miłości
Kristin Hannah Wydawnictwo: Świat Książki literatura piękna
The Things We Do For Love
2021-11-10
2014-11-19
2009-01-21
Zuzanna Henel

Kup Rzeczy, które czynimy z miłości w ulubionej księgarnii

Oceny książki Rzeczy, które czynimy z miłości

OPINIE i DYSKUSJE o książce Rzeczy, które czynimy z miłości

Na półkach: , , , , , , , , ,

Przecudna książka, o rodzinie i mocy miłości, o tym, że jest czasem trudna, ale warta wszystkiego.

Historia o dwóch kobietach, ona żona, córka, siostra straciła ciążę, nie mogła mieć dzieci, mąż od niej odszedł, została sama.
I ona nastolatka, biedna, matka alkoholiczka, która ją opuszcza.

Nagle ich drogi się przecinają.

Potrzebowały miłości i bliskości drogiego człowieka, potrzebowały siebie nawzajem.
I trafiły na siebie w momencie, gdy obie były sobie najbardziej potrzebne i dały sobie to co miały najpiękniejsze - serce i miłość.

Bardzo wzruszająca opowieść, na długo zostaje w sercu i w pamięci 🥲💛
Polecam 💚

I ona nastolatka, biedna, matka alkoholiczka, która ją opuszcza.

Nagle ich drogi się przecinają.

Potrzebowały miłości i bliskości drogiego...

Bardzo wzruszająca powieść o trudnych wyborach.

Bardzo wzruszająca powieść o trudnych wyborach.

3/2026

3/2026

Bardzo dobra książka ,polecam

Bardzo dobra książka ,polecam

Interesująca.

Interesująca.

Książka pokazuje wymownie trudne wybory, przed którymi muszą stawać matki i niezwykle krętą drogę macierzyństwa. Pokazuje różne przykłady kobiet, które są w zupełnie innej sytuacji życiowej, ale każda stoi przed pewnymi trudnościami. Zakończenie jest bardzo wzruszające - uświadamia, co naprawdę liczy się w miłości. Niektóre momenty są w książce mało realne, ale sama historia potrafi chwycić za serce.

Jak to u Kristin Hannah sprzed 20 lat wszystko jest tu takie piękne, romantyczne, przewidywalne. Może nie jest to książka, która odmieni moje życie, ale czytało się ją z bardzo dużą przyjemnością.

I

I

Piękna historia, wspaniałe opisy, przeczytana w dwa dni.

Piękna historia, wspaniałe opisy, przeczytana w dwa dni.

Kolejna rewelacyjna pozycja tej autorki. Długo się do niej przymierzałam i nie żałuję że przeczytałam.

2852 użytkowników ma tytuł Rzeczy, które czynimy z miłości na półkach głównych
392 użytkowników ma tytuł Rzeczy, które czynimy z miłości na półkach dodatkowych

Okładka książki Grand Central. Historie o wojnie i miłości Melanie Benjamin, Jenna Blum, Kristin Hannah, Amanda Hodgkinson, Pam Jenoff, Sarah Jio, Sarah McCoy, Kristina McMorris, Alyson Richman, Erika Robuck, Karen White

Cytaty z książki Rzeczy, które czynimy z miłości