Superman - Action Comics: Niewidzialna mafia

Okładka książki Superman - Action Comics: Niewidzialna mafia autora Brian Michael Bendis, Yanick Paquette, Ryan Sook, Wade von Grawbadger, 9788328142909
Okładka książki Superman - Action Comics: Niewidzialna mafia
Brian Michael BendisRyan Sook Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Superman - Action Comics DC Universe (tom 1) Seria: Uniwersum DC komiksy
komiksy
Superman - Action Comics DC Universe (tom 1)
Uniwersum DC
Superman: Action Comics Vol. 1: Invisible Mafia
2019-10-23
2019-10-23
Jakub Syty

Kup Superman - Action Comics: Niewidzialna mafia w ulubionej księgarnii

Oceny książki Superman - Action Comics: Niewidzialna mafia

OPINIE i DYSKUSJE o książce Superman - Action Comics: Niewidzialna mafia

Kolejny przeczytany przeze mnie Superman, który spełnia oczekiwania. „Niewidzialna mafia” stanowi kontynuację wątków poruszonych w „Człowieku ze stali”, tj. w Metropolis aktualny pozostaje problem seryjnych podpaleń, Daily Planet znajduje się w bardzo trudnej sytuacji finansowej, a Clark Kent boryka się z problemami rodzinnymi. Gdzieś pomiędzy tym wszystkim pojawia się tytułowa niewidzialna mafia i jej narzędzie do walki z przeciwnikami (w tym Supermanem) - tajemniczy Red Cloud. Fabuła prezentuje dobry poziom, rysunki również są zadowalające, polecam.

Podobało mi się, a w szczególności rysunki w tym tomie.

Podobało mi się, a w szczególności rysunki w tym tomie.

Kolejny Superman już za mną, było źle? A może komiks mnie czymś zaskoczył? Cóż to nadal komiks o Supermanie, raczej ten z lepszych, lecz arcydziało to nadal nie jest. Na pochwałę zasłużyły rysunki, na które patrzyłem z dużą przyjemnością. Myślałem, że komiks będzie bardziej kryminałem niż akcyjniakiem, lecz w połowie komiksu oprzytomniałem i pogodziłem się, że Superman to raczej nie z tych bohaterów. Jako komiks akcji, jest naprawdę dobrze, fabuła jest ciekawa widać jakiś pomysł na przyszłość serii. Dzieło, myślę, spodoba się każdemu fanowi Supermana i komiksów akcji.

43 użytkowników ma tytuł Superman - Action Comics: Niewidzialna mafia na półkach głównych
26 użytkowników ma tytuł Superman - Action Comics: Niewidzialna mafia na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Superman - Action Comics: Niewidzialna mafia

Okładka książki Spider-Men: Worlds Collide Brian Michael Bendis, Sara Pichelli
Spider-Men: Worlds Collide Brian Michael Bendis, Sara Pichelli
Okładka książki New Avengers: Iluminaci Brian Michael Bendis, Jim Cheung, Brian Reed
New Avengers: Iluminaci Brian Michael Bendis, Jim Cheung, Brian Reed
Okładka książki Miles Morales. Spider-Man. Szkolony na bohatera Brian Michael Bendis, David Marquez, Sara Pichelli, Chris Samnee
Okładka książki Spider-Men Brian Michael Bendis, Sara Pichelli
Spider-Men Brian Michael Bendis, Sara Pichelli
Okładka książki Sam and Twitch Compendium #1 Marc Andreyko, Brian Michael Bendis, Luca Blengino, Bing Cansino, Clayton Crain, Luca Erbetta, Paul Lee, Alex Maleev, Todd McFarlane, Angel Medina, Scott Morse, Steve Niles, Rodel Noora, Alberto Ponticelli, Greg Scott, E. J. Su, Jamie Tolagson
Okładka książki Hellspawn Brian Michael Bendis, Steve Niles, Bill Sienkiewicz, Ben Templesmith, Ashley Wood
Okładka książki Batman: Wszechświat Brian Michael Bendis, Nick Derington
Batman: Wszechświat Brian Michael Bendis, Nick Derington

Okładka książki Flash: Wojna Flashów Howard Porter, Joshua Williamson
Flash: Wojna Flashów Howard Porter, Joshua Williamson
Okładka książki Spider-Man. Todd McFarlane Rob Liefeld, Todd McFarlane, Fabian Nicieza
Spider-Man. Todd McFarlane Rob Liefeld, Todd McFarlane, Fabian Nicieza
Okładka książki Green Arrow Denys Cowan, Jeff Lemire, Bill Sienkiewicz, Andrea Sorrentino
Green Arrow Denys Cowan, Jeff Lemire, Bill Sienkiewicz, Andrea Sorrentino
Okładka książki Batman, który się śmieje Eduardo Risso, Scott Snyder, James Tynion IV
Batman, który się śmieje Eduardo Risso, Scott Snyder, James Tynion IV
Okładka książki Człowiek ze Stali Brian Michael Bendis, Jason Fabok, José Luis García-López, Adam Hughes, Jim Lee, Kevin Maguire, Ivan Reis, Steve Rude, Evan Shaner, Ryan Sook
Okładka książki Batman: Koszmary Amanda Conner, Mitch Gerads, Mikel Janin, Tom King
Batman: Koszmary Amanda Conner, Mitch Gerads, Mikel Janin, Tom King
Okładka książki Batman – Detective Comics: Na zewnątrz Philippe Briones, Diana Egea, Bryan Hill, Miguel Mendonça

Cytaty z książki Superman - Action Comics: Niewidzialna mafia

Dodaj cytat z książki Superman - Action Comics: Niewidzialna mafia