Lato wśród wydm

Okładka książki Lato wśród wydm autora Agnieszka Krawczyk, 9788380757141
Logo Lubimyczytac Patronat
Logo Lubimyczytac Patronat
Okładka książki Lato wśród wydm
Agnieszka Krawczyk Wydawnictwo: Filia Cykl: Przylądek wichrów (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Przylądek wichrów (tom 1)
2019-06-19
2019-06-19

Kup Lato wśród wydm w ulubionej księgarnii

Oceny książki Lato wśród wydm

OPINIE i DYSKUSJE o książce Lato wśród wydm

Książki Agnieszki Krawczyk czyta się z niekłamaną przyjemnością. To jest świetny przerywnik w naszym często zabieganym życiu. U niej postaci są wyraziste i na ogół pozytywne. Zawsze jest osoba kryształ która co prawda ma swoje sprawy ale daje sobie z nimi radę. Tutaj tą osobą jest Matylda, artystka wykonująca dzieła sztuki na krosnach. Pojawia się też facet który się jej podoba ale tez dostrzega w nim sporo sprzeczności. Pojawia się tez młoda dziewczyna, trochę odludek pragnący odnaleźdż matkę. Czy się uda? trzeba przeczytać 2 tomy tego cyklu.

Interesująca.

Interesująca.

Mały domek na wydmach nie chce się sprzedać. Matylda zostaje wynajęta do aranżacji tego domku. Poznaje przy okazji młodego autostopowicza, archeologa, któremu pozwala rozłożyć swój namiot przy domku.
Trochę senna opowieść bez akcji, bez treści, za to z ładnymi opisami przyrody.

Trochę senna opowieść bez akcji, bez treści, za to z ładnymi opisami przyrody.

1137 użytkowników ma tytuł Lato wśród wydm na półkach głównych
253 użytkowników ma tytuł Lato wśród wydm na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Lato wśród wydm