Śmiały podryw

Okładka książki Śmiały podryw autora Scarlett Cole, 9788328708433
Okładka książki Śmiały podryw
Scarlett Cole Wydawnictwo: Akurat Cykl: Second Circle Tattoos (tom 3) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Second Circle Tattoos (tom 3)
The Purest Hook
2019-04-17
2019-04-17
2016-05-03
Danuta Górska

Kup Śmiały podryw w ulubionej księgarnii

Oceny książki Śmiały podryw

OPINIE i DYSKUSJE o książce Śmiały podryw

​Zdecydowanie najlepsza część tej serii. Zawładnęła moim sercem przez co czytałam szybko, chłonąc jak najwięcej. Historia Dreda i Pixie nie była łatwa, ale gdy coś przychodzi nam łatwo, nie doceniamy tego. Dred miał jeden cel - zdobyć kobietę, która go fascynowała. Czy udało im się pokona przeszłość? Czy będą potrafili razem stawić czoła teraźniejszości? Czy razem zawojują świąt? Czy miłość przezwycięży koszmary?

Dred Zander frontman zespołu jest pewny siebie, bezczelny i żyje w blasku fleszy paparazzi, a dodatkowo jest bardzo uparte. Podczas wykonywania tatuażu wpada mu w oko tatuatorka, Pixie. Niestety dziewczyna wiedzie spokojne życie i stara się unikać rozgłosu, bo jej przeszłość jest owiana tajemnicą, którą nikomu nie ujawnia. Ale Dred jest uparty i nic mu nie jest w stanie przeszkodzić w zdobyciu tajemniczej Pixie.
Przeszłość nigdy nie pozwala o sobie zapomnieć i powraca w nieodpowiednim momencie...

Historia Dreda i Pixie mnie zachwyciła. Obydwoje w dzieciństwie doświadczyli wiele złego, problemy i obawy wyniesione z tego okresu towarzyszą im w życiu codziennym. Każde z nich musi zmagać się z traumatycznymi wydarzeniami, a przede wszystkim wypracować sposób by je przezwyciężyć i dać sobie szansę na bycie razem. By pomimo wszystko odnaleźć szczęście i spokój. Gdy wydaje się, że maja szansę być razem przeszłość powraca. Ziszcza się koszmar Dreda, którego doświadczył jako dziecko i obiecał sobie, że nie pozwoli by to się powtórzyło. Do Pixie dosłownie przeszłość zapukała do drzwi, a za nimi ukazał człowiek, który zniszczył jej życie i ściągnął na samo dno, by teraz zrobić to ponownie.

Tatuaże

Tatuaże

1485 użytkowników ma tytuł Śmiały podryw na półkach głównych
258 użytkowników ma tytuł Śmiały podryw na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Śmiały podryw

Scarlett Cole Śmiały podryw Zobacz więcej