This Census-Taker

- fantasy, science fiction
- 2017-01-01
- 2016-01-12
- angielski
In a remote house on a hilltop, a lonely boy witnesses a profoundly traumatic event. He tries - and fails - to flee. Left alone with his increasingly deranged parent, he dreams of safety, of joining the other children in the town below, of escape.
When at last a stranger knocks at his door, the boy senses that his days of isolation might be over.
But by what authority does this man keep the meticulous record he carries? What is the purpose behind his questions? Is he friend? Enemy? Or something else altogether?
Filled with beauty, terror and strangeness, "This Census-Taker" is a poignant and riveting exploration of memory and identity.
Kup This Census-Taker w ulubionej księgarni
Oceny książki This Census-Taker
22 użytkowników ma tytuł This Census-Taker na półkach głównych- Chcę przeczytać 11
- 2018 1
- #Czytu Czytu 1
- Kolekcja 1
- Przeczytane w 2017 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce This Census-Taker
Być może jest to historia o zbrodni. Na pewno jest to historia, w której wszystko jest tajemnicą. Nawet to czy jest częścią większego cyklu.