Z tobą się nie nudzę

Okładka książki Z tobą się nie nudzę autora Alice Clayton, 9788376425122
Okładka książki Z tobą się nie nudzę
Alice Clayton Wydawnictwo: Pascal Cykl: Nie dajesz mi spać (tom 2) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Nie dajesz mi spać (tom 2)
Rusty Nailed
2015-03-18
2015-03-18
2014-06-24
Agnieszka Rewilak

Kup Z tobą się nie nudzę w ulubionej księgarnii

Oceny książki Z tobą się nie nudzę

OPINIE i DYSKUSJE o książce Z tobą się nie nudzę

Fajny zwariowany romans.

Fajny zwariowany romans.

To zabawny, lekki i gorący romans.

To zabawny, lekki i gorący romans.

Czytamy co główni bohaterowie robią dzień po dniu i tak przez 250 stron.

Czytamy co główni bohaterowie robią dzień po dniu i tak przez 250 stron.

Pierwsza część bardzo fajna , druga po prostu nudna

Pierwsza część bardzo fajna , druga po prostu nudna

Książka lekka, bardzo fajne dialogi. Uwielbiam Caroline i Simona. Czyta się wręcz jednym tchem!

Z tobą się nie nudzę....no niestety trochę się nudziłam. Nie ma tu większej akcji. Bardziej skupia się na wątpliwościach Caroline i jej przystosowywaniu się do zmian co jak dla mnie jest mało interesującym tematem przewodnim niestety. Clive nie zawodzi jednak.

2020-09-26 jeeeennnyyy nie uwierzycie jak długo ją czytałam... podczas jej czytania przeczytałam z 10 innych książek. Zmęczyła mnie baaaaardzo!
Na koniec coś tam zaczęło się robić ciekawiej i historia skłóconych przyjaciół mnie zaintrygowała. A poza tym dla mnie ta książka jest dosyć słaba i na 95% do niej nie wrócę. Przykro mi :(

Genialna!

Genialna!

Ta książka jest mi bardzo obojętna. Po pierwszej część spodziewałam się czegoś więcej i troszkę się zawiodłam.
Ta część przedstawia rozwijający się związek głównych bohaterów oraz opisuje związki ich przyjaciół. I to w sumie tyle. Nic więcej się tutaj nie dzieje.
Główny bohater walczy ze złymi wspomnieniami z dzieciństwa i oczywiście z nimi wygrywa, a główna bohaterka prawie dostaje orgazmu, jak widzi robota kuchennego.
Dalej jest seks i może nawet ciut więcej niż w pierwszej części. Dalej dialogi mają być zabawne i z poczuciem humoru. Dalej przyjaciele sobie dogryzają i żartują z siebie. Nic więcej. Naprawdę nic więcej się tutaj nie dzieje.
Podsumowując... Nie jest to zła książka. Czyta się ją szybko i przyjemnie, ale dla mnie jest ona bardzo neutralna, a w porównaniu do poprzedniej części jest po prostu słaba.

Ciąg dalszy historii Caroline i Simon, stworzyli bardzo zabawna oraz sympatyczna parę. Liczyłam na trochę inne zakończenie książki. Lecz te zakończenie książki jest komiczne. Polecam w wolny wieczór, książka lekka, z zabawną fabuła i dialogami

3870 użytkowników ma tytuł Z tobą się nie nudzę na półkach głównych
543 użytkowników ma tytuł Z tobą się nie nudzę na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Z tobą się nie nudzę

Cytaty z książki Z tobą się nie nudzę