Gorący związek

Okładka książki Gorący związek autora Alice Clayton, 9788376427478
Okładka książki Gorący związek
Alice Clayton Wydawnictwo: Pascal Cykl: The Redhead Series (tom 3) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
The Redhead Series (tom 3)
The Redhead Plays Her Hand
2016-08-31
2016-08-31
2013-12-24
Agnieszka Kocel

Kup Gorący związek w ulubionej księgarnii

Oceny książki Gorący związek

OPINIE i DYSKUSJE o książce Gorący związek

Na półkach: , , , , , ,

Ta opinia odnosi się do wszystkich 3 książek tej serii. Historia banalna jak wiele podobnych ale na prawdę dobrze się to czyta. Autorka piszac sceny czy dialogi niejednokrotnie mnie rozśmieszyła, czasami rozczarowała nawet zezłościła a tym samym nie mozna powiedzieć że książki te są nudne. Sam fakt iż pochłonęłam tak dokładnie pochłonęłam trzy książki w 4 dni świadczy o tym, że sa napisane ciekawym jezykiem, a nawet ze sa wciągające.

Książka trzyma poziom całej serii. Byłam ciekawa co zafunduje nam autorka tym razem, ale już na samym początku widać było w którą stronę wszystko się potoczy. Cała sytuacja ze sławą, kontrolowaniem artystów, paparazzi była świetnie nakreślona i faktycznie można było poczuć frustracje zarówno Grace jak i Jacka. Każde przeżywało sytuacje na swój sposób, miało swoje problemy i mogliśmy obserwować jak w trakcie tego tomu oddalają się od siebie.

Bardzo dobrze też autorka opisała absurdalne sytuacje związane z kobiecą wagą. Grace musi zmierzyć się z body shamingiem, opisywaniem jej wagi, kształtów, nawyków żywieniowych itp. Miałam nadzieje, że w całej sytuacji trochę bardziej wykaże się Jack, ale niestety był zbyt skupiony na sobie aby wspierać Grace, co też dobitnie pokazało jak bardzo się od siebie oddalają.

Autorka postanowiła wydarzeniami zatoczyć koło i kiedy w 2 tomie to Grace spieprzyła wielki dzień Jacka i premierę jego filmu, tak w tym tomie to on totalnie spieprzył jej wielki dzień.

Co ciekawe tak bardzo wciągnęłam się w historię tych dwojga, że tym razem przeskakiwałam sceny seksu, chcąc więcej dialogu i spraw między nimi. A jeszcze w 1 tomie każdą scenę czytałam bardzo dokładnie linijka po linijce ;)

Muszę przyznać, że choć się tego nie spodziewałam, cała trylogia naprawdę mi się spodobała. Ciekawie czytało się o relacji pomiędzy Grace i Jackiem.

Super. Celebryta też człowiek i w życiu nie może mieć za łatwo. Ostatnia część o Szalonej rudej i Brytyjczyku, z happy endem. Polecam.

847 użytkowników ma tytuł Gorący związek na półkach głównych
118 użytkowników ma tytuł Gorący związek na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Gorący związek

Dodaj cytat z książki Gorący związek