Noce Mary Eliot

1995-01-01

Kup Noce Mary Eliot w ulubionej księgarnii

Oceny książki Noce Mary Eliot

OPINIE i DYSKUSJE o książce Noce Mary Eliot

Złapałem ją tak bez myślenia.Ot,szybki ruch ręką i już jest.
Troszkę poczekała na swoją kolej i w końcu przeczytałem.
Randy Eliot miał być wybitnym pisarzem.Najlepszym w Ameryce.
Jednak wszystkie książki,napisała jego żona.
Bardzo mnie zaciekawiła ta fabuła.
Bo wyobraźmy sobie,nagle pojawia się sensacyjna wiadomość.Sienkiewicz nie napisał Krzyżaków,Potopu itp.Tylko się pod tym,podpisał.
Nie,nie myślcie że ta książka to klasyka.
To nawet fajna satyra na środowisko pisarzy.
Można poczytać.

Złapałem ją tak bez myślenia.Ot,szybki ruch ręką i już jest.
Troszkę poczekała na swoją kolej i w końcu przeczytałem.
Randy Eliot miał być wybitnym pisarzem.Najlepszym w Ameryce.
Jednak wszystkie książki,napisała jego żona.
Bardzo mnie zaciekawiła ta fabuła.

21 użytkowników ma tytuł Noce Mary Eliot na półkach głównych
8 użytkowników ma tytuł Noce Mary Eliot na półkach dodatkowych

Okładka książki Nie mówię już szeptem Żaneta Brudzińska, Klaudia Chrapko, Ewelina Glinka, Czuły Krąg Pisarski, Joanna Krzemińska, Karolina Majewska-Sarna, Paulina Merz, Joanna Moczulska, Ola Mucha, Dominika Nowakowska, Aga Pankau, Angelika Skrzypa, Agnieszka Sobczak, Patrycja Wójtowicz

Cytaty z książki Noce Mary Eliot

Dodaj cytat z książki Noce Mary Eliot