Droga do Różan

Okładka książki Droga do Różan autora Bogna Ziembicka, 9788375151794
Logo Lubimyczytac Patronat
Logo Lubimyczytac Patronat
Okładka książki Droga do Różan
Bogna Ziembicka Wydawnictwo: Otwarte Cykl: Droga do Różan (tom 1) Seria: Otwarte dla Ciebie. Romans literatura piękna
Droga do Różan (tom 1)

Oceny książki Droga do Różan

OPINIE i DYSKUSJE o książce Droga do Różan

Nie zainteresowała mnie.

Nie zainteresowała mnie.

Bohaterka jak i cała książka jest tak infantylna, że aż boli.

Bohaterka jak i cała książka jest tak infantylna, że aż boli.

Trudno było polubić Zosie - była bardzo irytująca. Zachowanie jak u nastolatki, a nie 30 letniej kobiety. Reszta historii w porządku.

1849 użytkowników ma tytuł Droga do Różan na półkach głównych
369 użytkowników ma tytuł Droga do Różan na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Droga do Różan

Okładka książki Rozdzieliła nas wojna Max Czornyj, Joanna Jax, Agnieszka Lis, Maria Paszyńska, Sylwia Winnik, Barbara Wysoczańska, Bogna Ziembicka

Cytaty z książki Droga do Różan