Kto chce, niech wierzy

Okładka książki Kto chce, niech wierzy autora Olgierd Budrewicz, 9788324719693
Okładka książki Kto chce, niech wierzy
Olgierd Budrewicz Wydawnictwo: Świat Książki literatura podróżnicza
literatura podróżnicza
2011-06-15
2011-06-15
9788324719693

Kup Kto chce, niech wierzy w ulubionej księgarnii

Oceny książki Kto chce, niech wierzy

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kto chce, niech wierzy

Można się sporo dowiedzieć.

Można się sporo dowiedzieć.

Fajna lecz zbyt krótka.

Fajna lecz zbyt krótka.

Wydawało mi się, że będzie to arcy ciekawa książka. W końcu reporter podróżujący po świecie na pewno ma wiele interesujących historii do opowiedzenia. Niestety Pan Budrewicz za bardzo chciał i zamiast na jakość, poszedł na ilość. Moim zdaniem książka byłaby dużo lepsza gdyby wybrać tylko część z tych relacji i porządnie je opowiedzieć, a tak mamy dużo króciutkich notek z różnych zakątków globu, o których tak naprawdę nie dowiadujemy się prawie niczego.
Ocena? Przeciętna.

86 użytkowników ma tytuł Kto chce, niech wierzy na półkach głównych
35 użytkowników ma tytuł Kto chce, niech wierzy na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Kto chce, niech wierzy

Okładka książki Pojechane Podróże 2 Olgierd Budrewicz, Piotr Chmieliński, Elżbieta Dzikowska, Jacek Hugo-Bader, Wojciech Jagielski, Marek Kamiński, Janusz Kasza, Romuald Koperski, Piotr Pustelnik, Zdzisław Jan Ryn
Okładka książki Podkarpacie Olgierd Budrewicz, Mariusz Wideryński
Podkarpacie Olgierd Budrewicz, Mariusz Wideryński

Cytaty z książki Kto chce, niech wierzy

Dodaj cytat z książki Kto chce, niech wierzy