rozwiń zwiń

Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, miodu, ziaren, nabiału, strączków i innych produktów

Okładka książki Sztuka fermentacji. Praktyczne wskazówki z całego świata na temat procesu kiszenia i fermentacji warzyw, owoców, miodu, ziaren, nabiału, strączków i innych produktów
Sandor Ellix Katz Wydawnictwo: Vivante kulinaria, przepisy kulinarne
700 str. 11 godz. 40 min.
Kategoria:
kulinaria, przepisy kulinarne
Tytuł oryginału:
The Art of Fermentation: An in-Depth Exploration of Essential Concepts and Processes from Around the World
Wydawnictwo:
Vivante
Data wydania:
2016-06-15
Data 1. wyd. pol.:
2016-06-15
Data 1. wydania:
2012-01-01
Liczba stron:
700
Czas czytania
11 godz. 40 min.
Język:
polski
ISBN:
9788365442482
Tłumacz:
Bartłomiej Kotarski
Tagi:
Bartłomiej Kotarski kiszenie fermentacja
Średnia ocen

                7,7 7,7 / 10

Oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki