Rozmowy z głuchym psem

Okładka książki Rozmowy z głuchym psem autora Darek Foks, 9788362733798
Okładka książki Rozmowy z głuchym psem
Darek Foks Wydawnictwo: Dom Literatury w Łodzi, Stowarzyszenie Pisarzy Polskich oddział w Łodzi Seria: Białe kruki, czarne owce poezja
poezja
Białe kruki, czarne owce
2013-01-01
2013-01-01

Kup Rozmowy z głuchym psem w ulubionej księgarnii

Oceny książki Rozmowy z głuchym psem

OPINIE i DYSKUSJE o książce Rozmowy z głuchym psem

Grafomania w najczystszej postaci

Grafomania w najczystszej postaci

Ciemno wszędzie, głucho wszędzie
Czy z Darka Foksa coś jeszcze będzie?

(Literacko oczywiście.)

Ciemno wszędzie, głucho wszędzie
Czy z Darka Foksa coś jeszcze będzie?

(Literacko oczywiście.)

zawsze jak czytam foksa to zajmuje mi to plus minus pół godziny, w tym przypadku zajęło mi pięć minut

53 użytkowników ma tytuł Rozmowy z głuchym psem na półkach głównych
19 użytkowników ma tytuł Rozmowy z głuchym psem na półkach dodatkowych

Okładka książki Macie swoich poetów. Liryka polska urodzona po 1960 roku. Wypisy Robert Adamczak, Tomasz Konrad Augustyniak, Marek Krystian Emanuel Baczewski, Marcin Baran, Mariusz Baryła, Paweł Berkowski, Miłosz Biedrzycki, Danuta Błaszak, Juliusz Erazm Bolek, Wojciech Bonowicz, Marzena Broda, Dariusz Brzóska Brzóskiewicz, Dariusz Bugalski, Sławomir Burszewski, Zbigniew Chojnowski, Krzysztof Ćwikliński, Maria Cyranowicz, Jacek Hans Dachtera, Stanisław Dłuski, Jacek Dobrzyniecki, Cezary Domarus, Mirosław Drabczyk, Paweł Dunin-Wąsowicz, Roman Dziadkiewicz, Mirosław Dzień, Dariusz Eckert, Jakub Ekier, Paweł Filas, Darek Foks, Piotr Gociek, Mariusz Grzebalski, Jacek Gutorow, Agnieszka Herman, Roman Honet, Tomasz Hrynacz, Piotr Jasek, Krzysztof Jaworski, Michał Kaczyński, Szymon Kantorski, Marek Karcerowicz, Jacek Katos Katarzyński, Grzegorz Kaźmierczak, Marzanna Bogumiła Kielar, Marian Kisiel, Jarosław Klejnocki, Arek Kobus, Krzysztof Koehler, Paweł Konnak, Bogusław Kopiec, Monika Kopiec, Marcin Kornak, Wojciech Koronkiewicz, Janusz Koryl, Adrianna Kowalska, Wojtek Kozak, Artur Kozdrowski, Robert Krajewski, Artur Krasicki, Wojciech Kuczok, Norbert Kulesza, Dariusz Łukaszewski, Tomasz Majeran, Bartłomiej Majzel, Kazik Malinowski, Karol Maliszewski, Paweł Marcinkiewicz, Sławomir Matusz, Paweł Paulus Mazur, Maciej Mazurek, Maciej Melecki, Yewhen Michnowsky, Grzegorz Midak, Robert Mielhorski, Jarosław Mikołajewski, Zbigniew Milewski, Bartosz Muszyński, Marcin Niemojewski, Andrzej Niewiadomski, Lesław Nowara, Grzegorz Olszański, Piotr Pawlak, Robert Pawlak, Tadeusz Pióro, Maciej Pisuk, Anna Piwkowska, Wojciech Płocharski, Jacek Podsiadło, Andrzej Stefan Rodys, Rafał Rżany, Zbigniew Sajnóg, Marcin Sendecki, Inga Sieprawska, Jacek Sierpiński, Krzysztof Siwczyk, Krzysztof Śliwka, Jan Sobczak, Ewa Sonnenberg, Dariusz Sośnicki, Wojciech Stamm, Andrzej Stasiuk, Muniek Staszczyk, Dariusz Suska, Jarek Suszek, Krzysztof Świerkosz, Marcin Świetlicki, Piotr Szewc, Artur Szlosarek, Przemysław Szubartowicz, Paweł Szwed, Mirosław Tarasewicz, Robert Tekieli, Tomasz Titkow, Eugeniusz Tkaczyszyn-Dycki, Andrzej Tokarski, Wojciech Wencel, Marcin Wieczorek, Adam Wiedemann, Wojciech Wilczyk, Jakub Winiarski, Grzegorz Wróblewski, Filip Zawada, Marek Zgaiński, Ewa Zielińska, Sławomir Żuberek

Cytaty z książki Rozmowy z głuchym psem

Dodaj cytat z książki Rozmowy z głuchym psem