Smoki krasnoludzkich podziemi

Okładka książki Smoki krasnoludzkich podziemi autora Tracy Hickman, Margaret Weis, 9788375064490
Okładka książki Smoki krasnoludzkich podziemi
Tracy HickmanMargaret Weis Wydawnictwo: Zysk i S-ka Cykl: Dragonlance: Zaginione Kroniki (tom 1) Seria: Dragonlance fantasy, science fiction
Dragonlance: Zaginione Kroniki (tom 1)
Dragonlance
Dragons of the Dwarven Depths
2010-11-23
2010-11-23
Dorota Żywno

Kup Smoki krasnoludzkich podziemi w ulubionej księgarnii

Oceny książki Smoki krasnoludzkich podziemi

OPINIE i DYSKUSJE o książce Smoki krasnoludzkich podziemi

Przyjemny powrót do ulubionych bohaterów z oryginalnej trylogii - tak wiem, że jest tom czwarty ale on już był tak jakby całkiem inną historią.

Miło znowu spotkać Tanisa i ekipę i udać się z nimi na dodatkową przygodę. Umieszczony pomiędzy pierwszym a drugim tomem trylogii - wolny od większości spoilerów ładnie uzupełnia Luke między tymi dwoma tomami i pozwala nam nieco lepiej poznać Flinta Fireforge.

Bardzo przyjemna lektura - aż zachciało mi się sięgnąć ponownie po "Smoki"

Ta książka stanowiła mój powrót do świata Dragonlance po 15 latach nieobecności :P Z początku banalna, szybko jednak całkowicie mnie wciągnęła. Im byłem dalej, tym moje zainteresowanie opisywaną historią rosło. Książkę tę czyta się szybko i przyjemnie. Szkoda tylko, że nie została w polskim języku wydana druga część tej kroniki.

Prosta przygoda, w której drużyna zmierza ku chwale, po drodze mierząc się z potworami i zdradą. Nic szczególnego, przynajmniej parę błędów logicznych i dość stereotypowi bohaterowie. Taka zwykła poczytajka. Nie rozbudziła we mnie żadnych emocji.

235 użytkowników ma tytuł Smoki krasnoludzkich podziemi na półkach głównych
125 użytkowników ma tytuł Smoki krasnoludzkich podziemi na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Smoki krasnoludzkich podziemi

Okładka książki Dragons of Eternity Tracy Hickman, Margaret Weis
Okładka książki Tajemnica smoka Tracy Hickman, Margaret Weis
Tajemnica smoka Tracy Hickman, Margaret Weis
Okładka książki Smocze kości Tracy Hickman, Margaret Weis
Smocze kości Tracy Hickman, Margaret Weis

Cytaty z książki Smoki krasnoludzkich podziemi

Dodaj cytat z książki Smoki krasnoludzkich podziemi