Być najlepszą

Okładka książki Być najlepszą autora Barbara Taylor Bradford, 9788324577224
Okładka książki Być najlepszą
Barbara Taylor Bradford Wydawnictwo: Książnica Cykl: Saga Emmy Harte (tom 3) literatura piękna
Saga Emmy Harte (tom 3)
To Be the Best
2010-01-01
2010-01-01
Magdalena Lipska

Kup Być najlepszą w ulubionej księgarnii

Oceny książki Być najlepszą

OPINIE i DYSKUSJE o książce Być najlepszą

Uwielbiam całą serię wróciłam do niej po latach

Uwielbiam całą serię wróciłam do niej po latach

Faktycznie, książka wciąga. Jest napisana fajnym, ogólnodostępnym językiem. Momentami zaskakująca, a czasami wiadomo co będzie się działo. Mimo wszystko, jeśli ktoś się zastanawia, czy przeczytać, to oczywiście mówię tak. :)

Kolejna część sagi, prawie równie dobra- prawie, bo za dużo powtórzeń, opisów w kółko tych samych rzeczy, nieistotnych szczegółów.Przez to momentami (przyznaję się!) opuszczałam! Ale dla tych, co przeczytali poprzednie części- pozycja obowiązkowa!

1934

Czytałam tą książkę jakieś 20 lat temu i jak na tamte czasy pamiętam,żę dość mi się podobała.Jest to kolejna książka tej autorki,którą przeczytałam-wszystkie są lekkie,fajnie się czyta-typowa literatura kobieca.

III Tom Sagi Emmy Harte.
Saga rodziny Harteów. Paula ONeill, spadkobierczyni rodowej fortuny prowadzi luksusowy dom towarowy w Londynie. Jest nowym wcieleniem swej babki Emmy - godzi obowiązki zawodowe z rolą wzorowej matki i żony. Jednak na jej drodze staje pozbawiony skrupułów kuzyn Jonathan, który ucieka się do podstępu, chcąc przejąć kontrolę nad imperium Harteów. Jego intrygi zmuszają Paulę do walki o ocalenie rodowego majątku i szczęście rodziny.

III Tom Sagi Emmy Harte.

Rewelacyjna, wciaga bardzo.

Rewelacyjna, wciaga bardzo.

166 użytkowników ma tytuł Być najlepszą na półkach głównych
34 użytkowników ma tytuł Być najlepszą na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Być najlepszą

Cytaty z książki Być najlepszą

Dodaj cytat z książki Być najlepszą