Bielma

Okładka książki Bielma autora Michał Śmielak, 9788367545488
Okładka książki Bielma
Michał Śmielak Wydawnictwo: Initium Cykl: Kosma Ejcherst (tom 2) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller

Oceny książki Bielma

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bielma

ciekawa

ciekawa

Lekka, łatwa i przyjemna lektura.
Trafiłem na tę pozycję całkowicie przypadkowo (ktoś wyrzucił na śmietnik). I teraz po szybkim "pożarciu" zabieram się za pierwszą część. Nie jest to może górnolotna lektura, ale czyta się naprawę miło.
Polecam.

Lekka, łatwa i przyjemna lektura.
Polecam.

Kolejna powieść Śmielaka, bardziej mnie zainteresowała niż Wnyki, autor malowniczo przedstawia Bieszczady, mentalność mieszkańców,ich trudne życie ,wybory. Oczywiście koniec jak zawsze zaskakujący.
Polecam

Polecam