Sekret Tamary

2023-06-02

Kup Sekret Tamary w ulubionej księgarnii

Oceny książki Sekret Tamary

OPINIE i DYSKUSJE o książce Sekret Tamary

Książki wysłuchałam w formie audiobooka.
W swojej kategorii jest to romans wyróżniający się ciekawą fabułą. Bohaterka boryka się z wieloma problemami: chorobą męża, problemami finansowymi.
Podobało mi się, że to kobieta w związku jest starsza od kochanka, bo rzadko się takie związki w literaturze spotyka.
Przedstawiona historia jest spójna, wszystkie wątki się zazębiają. Bohaterowie są dobrze wykreowani, dzięki czemu opowieść jest wiarygodna, a ja nie zmarnowałam czasu na lekturę.

Książki wysłuchałam w formie audiobooka.
Przedstawiona historia jest spójna, wszystkie wątki się zazębiają....

"Sekret Tamary" to świetna powieść dla kobiet. Jestem pod wrażeniem fabuły, którą wymyśliła J. Harrow. Nie jest to płaski i banalny romans.
Tamara to kobieta, która wiele przeszła. Jej życie odbiega od pełni szczęścia. Choroba męża, jego depresja, wyjazd ukochanej córki, to wszystko spada na nią jak grom z nieba. Wydawałoby się, że spotkanie Krystiana, młodszego od niej mężczyzny, będzie tylko przelotną fascynacją osamotnionej kobiety. Jednak życie pisze własne scenariusze...
Kibicowałam Tamarze jej wyborach i podejmowaniu trudnych decyzji. Życzyłam jej wreszcie szczęścia bez wyrzutów sumienia.
Autorka stworzyła dobrą książkę obyczajową o kobietach; z taką bohaterką, z którą można się łatwo utożsamić. To książka, która zostawiła coś w moim czytelniczym sercu.
Rewelacyjna! Polecam!

Na półkach: , , , ,

Typowa obyczajowa książka opowiadająca o 45-letniej mężatce, która ma na utrzymaniu chorego męża. Kobieta w chwilach słabości wikła się w romans, jednak nie pozwala sobie na nic więcej, bo jest lojalna wobec męża, który też w przeszłości nie był wobec niej uczciwy. Czegoś mi w tym wszystkim zabrakło, a przede wszystkim drażniły przeskoki w różne miejsca w czasie, co wprowadzało chaos.

110 użytkowników ma tytuł Sekret Tamary na półkach głównych
19 użytkowników ma tytuł Sekret Tamary na półkach dodatkowych

Okładka książki Tabu Antologia. Miłość zakazana Paulina Ampulska, Caroline Angel, Monika Cieluch, J. Harrow, Paulina Nowaczyk, Patrycja Różańska, L.J. Shen, Tijan, Angela Węcka, Anna Wychowska

Cytaty z książki Sekret Tamary

Dodaj cytat z książki Sekret Tamary