Woda, która niesie ciszę

- literatura obyczajowa, romans
- Elements. Żywioły. (tom 3)
- The Silent Waters
- 2022-09-29
- 2017-06-21
- 2016-09-23
- 9788383200361
Trzeci tom niesamowitej serii „Elements. Żywioły”!
Życie jest kolekcją chwil. Momentów, które nas kształtują i zmieniają. A wszystkie najważniejsze chwile z życia Maggie były związane z Brooksem Griffinem.
Kiedy Maggie miała dziesięć lat, przestała mówić. Jej przyjaźń z Brooksem nie zaczęła się przyjemnie: Maggie w liścikach wyznawała mu miłość, natomiast Brooks mówił, jak bardzo jej nie lubi. Jednak to właśnie on stał się jedyną osobą, która mogła ją usłyszeć. To właśnie on był światłem w jej ciemności. Nadzieją, której tak żarliwie się chwytała.
Ale wszystko ma swój koniec.
Tragedia, która się wydarzyła, odebrała Maggie Brooksa, a przynajmniej osobę, którą dla niej był. Teraz mężczyzna tonie w morzu wspomnień i być może nigdy nie dotrze na ląd.
Ląd, na którym czeka ona
Kup Woda, która niesie ciszę w ulubionej księgarni
Oceny książki Woda, która niesie ciszę
4616 użytkowników ma tytuł Woda, która niesie ciszę na półkach głównych- Przeczytane 2 903
- Chcę przeczytać 1 680
- 2018 80
- 2017 40
- 2019 37
- E-book 31

OPINIE i DYSKUSJE o książce Woda, która niesie ciszę
Sięgnęłam po tę książkę zupełnie przypadkiem, a okazała się jedną z moich ulubionych.
To poruszająca historia Maggie – dziewczyny, która w wyniku dziecięcej traumy straciła głos. Brooks, chłopak, w którym Maggie podkochiwała się od dziecka, wydawał się jej nie lubić… A jednak to właśnie on stał się jej najbliższą osobą. Był jedynym, który potrafił „usłyszeć” jej milczenie.
Czy Maggie uda się przezwyciężyć bolesne wspomnienia?
Odpowiedź znajdziecie w tej niezwykle emocjonalnej powieści.
Brittainy C. Cherry to zdecydowanie jedna z moich ukochanych autorek.
„Woda, która niesie ciszę” to książka pełna emocji, która zostaje z czytelnikiem na długo — jeśli nie na zawsze.
💔 Polecam każdemu, kto lubi popłakać przy dobrej książce.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo poruszająca historia Maggie – dziewczyny, która w wyniku dziecięcej traumy straciła głos. Brooks, chłopak, w którym Maggie podkochiwała się od dziecka, wydawał się jej nie lubić… A jednak to właśnie on stał się jej najbliższą osobą. Był jedynym, który potrafił „usłyszeć” jej...
Wspaniała historia. Wciągająca , nie można się oderwać. Kolejna dobra pozycja tej autorki
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo książka, która koi serce.
To książka, która koi serce.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJak dla mnie książka idealna.
Sięgam po kolejne książki tej autorki.
Jak dla mnie książka idealna.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJaką wspaniałą osoba trzeba być żeby tak zachwycająco wszystko przedstawiać, opisywać. Podziwiam i zazdroszczę talentu .
Sięgam po kolejne książki tej autorki.
Mocna, niełatwa. Jak zwykle świetnie napisana
Mocna, niełatwa. Jak zwykle świetnie napisana
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJest okej, chociaż to raczej nie jest moja topka książek autorki. No i brak terapeuty dla bohaterki przez 20 lat jest bardziej niż przerażające.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZdecydowanie lepsza historia niż ta przedstawiona w poprzednim tomie!
Zdecydowanie lepsza historia niż ta przedstawiona w poprzednim tomie!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJedna z moich ulubionych książek
Jedna z moich ulubionych książek
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPiękna wzruszająca i wartościowa książka Polecam 😍
Piękna wzruszająca i wartościowa książka Polecam 😍
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNiesamowita, przyklejająca uwagę i nie dającą się odłożyć... czasem trudno jest być dzieckiem a potem trudno jest wyrosnąć z bycia dzieckiem, jeśli wciąż trawi nas ten sam lęk, czasem trudno jest być tylko widzem w teatrze gdzie nasze życie toczy się jakby na scenie ... czasem trudno wyjść poza swoje ograniczenia i zacząć poprostu żyć... ale czytając tą opowieść zobaczysz że można, nie pomimo wszystko ale dlatego że ktoś jest wszystkim... polecam... zatraciłam się w czytaniu tej książki zupełnie...
Niesamowita, przyklejająca uwagę i nie dającą się odłożyć... czasem trudno jest być dzieckiem a potem trudno jest wyrosnąć z bycia dzieckiem, jeśli wciąż trawi nas ten sam lęk, czasem trudno jest być tylko widzem w teatrze gdzie nasze życie toczy się jakby na scenie ... czasem trudno wyjść poza swoje ograniczenia i zacząć poprostu żyć... ale czytając tą opowieść zobaczysz...