Secretum

Okładka książki Secretum autora Katarzyna Grzegrzółka, 9788366533097
Okładka książki Secretum
Katarzyna Grzegrzółka Wydawnictwo: Wydawnictwo NowoCzesne Cykl: Komisarz Jan Bury (tom 2) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Komisarz Jan Bury (tom 2)
2021-12-14
2021-12-14

Kup Secretum w ulubionej księgarnii

Oceny książki Secretum

OPINIE i DYSKUSJE o książce Secretum

To kryminał, po którym ma się ochotę od razu sięgnąć po kolejną książkę autora.
Historia jest mocna i utrzymana dokładnie w takim klimacie, jaki najbardziej lubię. Sporo napięcia, wyraźni bohaterowie i fabuła, która potrafi wciągnąć na dobre.
Najbardziej zaskoczył mnie styl autora. Jak na tak niewielki dorobek literacki pisze naprawdę świetnie. Czyta się to lekko, a jednocześnie czuć, że wszystko jest dobrze przemyślane.
Dla mnie to była bardzo przyjemna przygoda z książką i zdecydowanie mogę ją polecić.

To kryminał, po którym ma się ochotę od razu sięgnąć po kolejną książkę autora.

Super książka, mocny dobry kryminał.

Super książka, mocny dobry kryminał.

Świetny, mocny kryminał czyli jak najbardziej moje klimaty. Jak na tak mały dorobek literacki, to wspaniały styl pisarski! Miło spędziłam ten czas!

739 użytkowników ma tytuł Secretum na półkach głównych
37 użytkowników ma tytuł Secretum na półkach dodatkowych

Katarzyna Grzegrzółka
Katarzyna Grzegrzółka
Urodziła się w 1974 roku w Warszawie, gdzie ukończyła Wyższą Szkołę Zarządzania i Marketingu. Na co dzień matka dwóch synów, właścicielka kota i cudownego psa. Zawodowo pracuje w jednej z warszawskich korporacji. Pasjonatka kryminałów i thrillerów.

Okładka książki Zimno, zimniej, zbrodnia Wojciech Chmielarz, Ryszard Ćwirlej, Robert Ostaszewski, Anna Rozenberg, Magda Stachula, Bartosz Szczygielski, Izabela Szolc, Marcin Wroński

Cytaty z książki Secretum

Katarzyna Grzegrzółka Secretum Zobacz więcej