Rozmowy o odpowiedzialności. Tom IV. W czasach Zarazy.

Okładka książki Rozmowy o odpowiedzialności. Tom IV. W czasach Zarazy. autora Adam Boniecki, Przemysław Czapliński, Joanna Heidtman, Tomasz Jastrun, Ewa Łętowska, Elżbieta Mączyńska, Adam Ringer, Tomasz Sobierajski, Janina Stępińska, Ewa Woydyłło, 9788395542411
Okładka książki Rozmowy o odpowiedzialności. Tom IV. W czasach Zarazy.
Elżbieta MączyńskaEwa Łętowska Wydawnictwo: Nienieodpowiedzialni Cykl: Rozmowy o odpowiedzialności (tom 4) filozofia, etyka
filozofia, etyka
Rozmowy o odpowiedzialności (tom 4)
2020-01-01
2020-01-01

Kup Rozmowy o odpowiedzialności. Tom IV. W czasach Zarazy. w ulubionej księgarnii

Oceny książki Rozmowy o odpowiedzialności. Tom IV. W czasach Zarazy.

OPINIE i DYSKUSJE o książce Rozmowy o odpowiedzialności. Tom IV. W czasach Zarazy.

19 użytkowników ma tytuł Rozmowy o odpowiedzialności. Tom IV. W czasach Zarazy. na półkach głównych
6 użytkowników ma tytuł Rozmowy o odpowiedzialności. Tom IV. W czasach Zarazy. na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Rozmowy o odpowiedzialności. Tom IV. W czasach Zarazy.

Okładka książki Informatyczne przygotowanie nauczycieli w okresie zmian i transformacji Radosław Adamus, Hanna Batorowska, Roman Błaszkiewicz, Robert Bogucki, Agata Bożek, Jerzy Bożek, Olga Choreń, Morańska Danuta, Sankowski Dominik, Wojciech Folta, Marek Furmanek, Tomasz Gierszewski, Włodzimierz Gogołek, Jacek Z. Górnikiewicz, Kamil Jachimowski, Kazimierz Jaracz, Jacek Jędryczkowski, Maciej Jopyk, Stanisław Juszczyk, Barbara Kędzierska, Grzegorz Kiedrowicz, Tatiana Kłosińska, Łukasz Kornacki, Agnieszka Krawińska, Kozioł Krzysztof, Lucyna Kumor, Feliks Kurp, Stefan M. Kwiatkowski, Tomasz Laszczak, Waldemar Lib, Anna Loranty, Elżbieta Mączyńska, Małgorzata Makiewicz, Anna Marcinkowska, Elżbieta Mastalerz, Jacek Migdałek, Janusz Morbitzer, Józef Mucek, Krzysztof Nowicki, Wielisława Osmańska-Furmanek, Grażyna Penkowska, Krzysztof Płoński, Anna Ren-Kurc, Andrzej Rychlik, Artur Sierszeń, Renata Skrzypa, Jan Smołka, Mirosław Soczówka, Anna Stolińska, Łukasz Struglewski, Maciej M. Sysło, Ewa Szymanowska, Ryszard Tadeusiewicz, Wojciech Walat, Zofia Walczak, Witold Warcholik, Kazimierz Wenta, Bogdan Wit, Radosław Zachariasz, Katarzyna Ziębakowska, Jolanta Zielińska, Józef Zieliński

Cytaty z książki Rozmowy o odpowiedzialności. Tom IV. W czasach Zarazy.

Dodaj cytat z książki Rozmowy o odpowiedzialności. Tom IV. W czasach Zarazy.