Zagubieni w kłamstwie

Okładka książki Zagubieni w kłamstwie autora Katarzyna Grabowska, 9788378357711
Okładka książki Zagubieni w kłamstwie
Katarzyna Grabowska Wydawnictwo: Videograf Cykl: Wszystkie nasze chwile (tom 2) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Wszystkie nasze chwile (tom 2)
2020-08-11
2020-08-11

Kup Zagubieni w kłamstwie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zagubieni w kłamstwie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zagubieni w kłamstwie

Widzimy dalsze losy Weroniki, która nie wie co jest dobre, a co złe. Nie wie komu może zaufać. Pragnie poznać tajemnice swojego dziadka, lecz nie przychodzi jej to z łatwością. Jest tutaj dużo spraw kryminalnych. Weronika musi zmierzyć się z niedomówieniami, pomagają jej w tym przyjaciele. Dziewczyna musi wyjechać ze Skarbiesza, ponieważ została zamieszana w kryminalną sprawę. Wyjazd był pomysłem pewnej osoby, lecz nie wiadomo, czy jest to odpowiednia osoba, aby jej zaufać. Wszystko się komplikuje i powstaje coraz więcej zagadek z tym związanych.
Książka jest momentami infantylna. Niektóre sytuacje są nieprawdopodobne. Jest to grupa powieść, lecz równie dobrze można by opisać dalszą historię Weroniki trochę mniej się rozpisując, a dzięki temu wyszłaby ciekawsza lektura. Sytuacje są czasami monotonne, a jak się coś dzieje to wychodzą rzeczy, które nie dzieją się w prawdziwym życiu. Uważam, że pierwsza część była o wiele lepsza od drugiej. Została jeszcze trzecia, w której może się wydarzyć wszystko. Z autorką spotkałam się po raz pierwszy właśnie w tej trylogii, więc nie wiedziałam czego się spodziewać. Na ten moment mogę powiedzieć, z tego co zauważyłam, że autorka za bardzo rozwleka historię, przez co książka staje się czasami nudna i nieinteresująca.

Na półkach: , , , ,

Historia wzruszająca,bardzo życiowa,porywała mnie powieść od pierwszych stron,nie mogłam się oderwać od czytanej książki,wciągnięta zostałam w tą opowieść ciekawie napisała ją autorka.
Zachwyciła mnie książka od początku do końca,pochłonęłam lekturę bezgranicznie.
Bohaterowie wspaniali byli,wzrusza,zaskakuje i wciąga powieść obyczajowa.
Zagwarantowała mi książka mnóstwo wzruszeń,wrażeń niesamowitych,ogromnych,ciekawych emocji.
Cudowna,interesująca książka.

Zachwyciła mnie książka od początku do końca,pochłonęłam lekturę bezgranicznie.
Bohaterowie wspaniali byli,wzrusza,zaskakuje i wciąga powieść obyczajowa.
Zagwarantowała mi książka mnóstwo...

No cóż. Kolejna część i pikujemy w dół. Historia zrobiła się mega infantylna i nieprawdopodobna. Zamienia się w irytującą komedię.

214 użytkowników ma tytuł Zagubieni w kłamstwie na półkach głównych
39 użytkowników ma tytuł Zagubieni w kłamstwie na półkach dodatkowych

Okładka książki Płatki pąsowych róż Ewa Formella, Renata L. Górska, Katarzyna Grabowska, Magdalena Kołosowska, Grażyna Mączkowska, Katarzyna Maludy, Agata Suchocka, Edyta Świętek, Joanna Sykat

Cytaty z książki Zagubieni w kłamstwie

Video

Video