Pokrzyk

Okładka książki Pokrzyk autora Katarzyna Puzyńska, 9788381691604
Okładka książki Pokrzyk
Katarzyna Puzyńska Wydawnictwo: Prószyński i S-ka Cykl: Lipowo (tom 11) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller
Lipowo (tom 11)
2019-10-15
2019-10-15

Posłuchaj fragmentu
00:00 /00:00

Kup Pokrzyk w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Pokrzyki

Kto się boi klauna w Lipowie?

1681 334 53

Oceny książki Pokrzyk

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pokrzyk

Czytając "Pokrzyk" autorstwa Katarzyna Puzyńska, czułam się wciągnięta w świat emocji i napięcia, który autorka tak dobrze buduje. Książka potrafiła mnie zainteresować od pierwszych stron i przytrzymać przy lekturze, choć momentami bywała wymagająca.

Najbardziej doceniam sposób, w jaki Puzyńska tworzy postacie – są wyraziste, wielowymiarowe i autentyczne, co sprawia, że łatwo się z nimi identyfikować albo je rozumieć. Z drugiej strony momentami gubiłam się w gąszczu wątków, co chwilowo osłabiało płynność czytania.

Ogólnie to lektura, która zostaje w pamięci – intensywna, pełna emocji i klimatu, choć nie zawsze lekka. Dla mnie była to książka wartościowa, która wzbudziła zarówno zainteresowanie, jak i refleksję.

Niepotrzebna i bezsensowna śmierć jednej z głównych bohaterek.

Niepotrzebna i bezsensowna śmierć jednej z głównych bohaterek.

Zakończenie 11 tomu bardzo mocno mną wstrząsnęło... na pewno czegoś będzie mi brakować w kolejnych tomach ale jeśli taki był koniec to aż się boję co będzie dalej... wypożyczam kolejne trzy tomy i siadam do czytania 😃

5508 użytkowników ma tytuł Pokrzyk na półkach głównych
1127 użytkowników ma tytuł Pokrzyk na półkach dodatkowych