Pokusa Erin

Okładka książki Pokusa Erin autora Elizabeth O'Roark, 9788366234659
Okładka książki Pokusa Erin
Elizabeth O'Roark Wydawnictwo: Wydawnictwo Kobiece literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Ischim Odorowicz-Śliwa

Kup Pokusa Erin w ulubionej księgarnii

Oceny książki Pokusa Erin

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pokusa Erin

Postacie z „Przebudzenia Olivii” czyli Erin – najlepsza przyjaciółka Olivii i Brendan brat Willa.
Byli do siebie przyciągani, ale przez niepewność, nieporozumienia mieli trudniejszą drogę.
W „Pokusie Erin” dostają jednak swoją drugą szansę – pełną napięcia, namiętności i emocji, które od lat w nich narastały.
To książka o walce z własnymi demonami, o otwieraniu się na miłość mimo strachu przed zranieniem i o tym, że czasem warto zaryzykować wszystko, by wreszcie być szczęśliwym.
Tak szybko i dobrze mi się ją czytało, chętnie zobaczę co autorka ma jeszcze w swoim repertuarze.

To książka o walce z własnymi demonami, o otwieraniu się na...

Od początku nie można było zakladac ze ta wesoła Erin skrywa takie tajemnice ,tyle bólu i walki... aż pojawił sie on Który zobaczył każda z jej walk...Od początku nie można było zakladac ze ta wesoła Erin skrywa takie tajemnice ,tyle bólu i walki... aż pojawił sie on Który zobaczył każda z jej walk...

Emocjonująca. Dużo wątków podobnych, wręcz jeden do jeden jak "Lato kiedy Cię poznałam" tej samej autorki. Mimo to podobała mi się.

1713 użytkowników ma tytuł Pokusa Erin na półkach głównych
296 użytkowników ma tytuł Pokusa Erin na półkach dodatkowych