Pokusa Erin

- 2019-04-17
- 2019-04-17
- 2017-11-09
- Ischim Odorowicz-Śliwa
Nowa porywająca powieść autorki Przebudzenia Olivii o cienkiej granicy między miłością i nienawiścią
Erin Doyle i Brendan Langstrom od dawna za sobą nie przepadają. Dziewczyna nie znosi kobieciarzy, Brendan nigdy nie ukrywał, że jedyne co go interesuje, to przygody na jedną noc i zero zobowiązań.
Mężczyzna ma jednak kłopoty i szuka miejsca, w którym mógłby na jakiś czas zamieszkać. W tej sytuacji narzeczony Erin, który jest zarazem jego najlepszym przyjacielem, proponuje mu mieszkanie w na terenie ich wspólnej posiadłości. Upokorzona dziewczyna nawet nie próbuje ukryć faktu, że bardzo jej się nie podoba ten pomysł.
Jednak pod nieobecność Roba, Brendan przez przypadek poznaje sekret Erin, którego nie zdradziła nawet swojemu narzeczonemu. Może okazać się, że mężczyzna, o którym Erin miała tak złe zdanie, stanie na wysokości zadania i będzie jedyną osobą, która może jej pomóc.
Kup Pokusa Erin w ulubionej księgarni
- Romans 15
- 2020 14
- E-book 14

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pokusa Erin
Postacie z „Przebudzenia Olivii” czyli Erin – najlepsza przyjaciółka Olivii i Brendan brat Willa.
W „Pokusie Erin” dostają jednak swoją drugą szansę – pełną napięcia, namiętności i emocji, które od lat w nich narastały.
To książka o walce z własnymi demonami, o otwieraniu się na miłość mimo strachu przed zranieniem i o tym, że czasem warto zaryzykować wszystko, by wreszcie być szczęśliwym.
Tak szybko i dobrze mi się ją czytało, chętnie zobaczę co autorka ma jeszcze w swoim repertuarze.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toByli do siebie przyciągani, ale przez niepewność, nieporozumienia mieli trudniejszą drogę.
To książka o walce z własnymi demonami, o otwieraniu się na...
Od początku nie można było zakladac ze ta wesoła Erin skrywa takie tajemnice ,tyle bólu i walki... aż pojawił sie on Który zobaczył każda z jej walk...Od początku nie można było zakladac ze ta wesoła Erin skrywa takie tajemnice ,tyle bólu i walki... aż pojawił sie on Który zobaczył każda z jej walk...
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toEmocjonująca. Dużo wątków podobnych, wręcz jeden do jeden jak "Lato kiedy Cię poznałam" tej samej autorki. Mimo to podobała mi się.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toŚwietna, ciekawa książka, nie oczywista mimo kanonu, jedynie okładka mogła by być lepsza.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDobrze i szybko się czyta. Końcówka nieco mnie rozczarowala ponieważ główna bohaterka działała mi na nerwy tym swoim niezdecydowaniem i poddawaniem się woli każdego.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toErin i Brendana mogliśmy poznać już w Przebudzeniu Olivii, Ci bohaterowie bardzo do siebie pasują i czuć między nimi chemię i pożądanie
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo wciągająca i ciekawa kontynuacja pierwszego tomu, tym razem z młodszą siostrą Olivi, Erin. Plus za poruszenie tu tematu uzależnienia od alkoholu z którym się zmagała cała rodzina głównej bohaterki. Całość warta polecenia, na pewno to nie będzie ostatnie spotkanie z tą autorką.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNie była to wymagająca lektura, ale miło spędziłam czas - tego właśnie potrzebowałam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCienka granica pomiędzy miłość a nienawiścią .
Cienka granica pomiędzy miłość a nienawiścią .
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toFaaajna 🥰
Ostatnia książką @elizabethoroark
dostępna na @legimibooks i bardzo żałuję że nie ma ich więcej.
Od razu po "Przebudzeniu Olivii" sięgnęłam po "Pokusę Erin". Wręcz nie mogłam się jej doczekać.
I nie zawiodła.
Może nie wciąga, aż tak jak historia Olivii i Willa, ale też przyjmie się czyta.
Chemia między bohaterami aż iskrzy, motyw hate-love na prawdę daje radę.
Autorka pokazuje nam ile może namieszać jedna osoba, jak brak wiary w siebie może zrobić z nas łatwą ofiarę manipulacji, ile trzeba przejść i przepracować żeby zrozumieć miłość.
Książka może i jest lekko stereotypowe, bo z jednej strony kobieciarz, z drugiej dobra zakochana w nim na zabój dziewczyna, ale jednak autorka nie popadła w banał i stworzyła drugie dno.
Książka ma krótkie rozdziały co bardzo lubię, dzięki temu czyta się ekspresem.
Może i końcówka bez większego ognia, ale i tak polecam.
Faaajna 🥰
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOstatnia książką @elizabethoroark
dostępna na @legimibooks i bardzo żałuję że nie ma ich więcej.
I nie zawiodła.
Chemia między bohaterami aż iskrzy, motyw hate-love na prawdę daje...