Diabeł w obrączce

Okładka książki Diabeł w obrączce autora Elizabeth O'Roark, 9788383218014
Okładka książki Diabeł w obrączce
Elizabeth O'Roark Wydawnictwo: Niegrzeczne książki, Papierowe Serca Cykl: Nie taki diabeł straszny (tom 4) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Nie taki diabeł straszny (tom 4)
The Devil Gets His Due
2024-02-07
2024-02-07
2020-12-01
Karolina Bochenek

Kup Diabeł w obrączce w ulubionej księgarnii

Oceny książki Diabeł w obrączce

OPINIE i DYSKUSJE o książce Diabeł w obrączce

Przed rozpoczęciem słuchania audiobooka przeczytałam na portalu opinie o tej książce. Były skrajnie różne, dlatego ciekawiło mnie jak ja odbiorę tą historię. Chyba po raz pierwszy czytałam spicy romans z motywem przypadkowej ciąży. A z racji, że dla mnie było to coś nowego, to mi się spodobało. Oczywiście mam już dosyć tych wszystkich pięknych bohaterek i przystojnych bohaterów poranionych przez swoją przeszłość, z niską samooceną i pogodzonych ze swoim smutnym życiem. Ale gdybym musiała unikać romansów z nimi, to mało co by mi zostało do czytania :)

Muszę przyznać, że bawiłam się z tą historią lepiej niż z poprzednim tomem. Nie brakowało małych absurdzików, zachowaniu bohaterów niejednokrotnie daleko było do dojrzałości, ale koniec końców zestawienie przebojowej i wygadanej Keeley oraz ułożonego, mrukliwego Grahama naprawdę mi się spodobało. Uśmiech nie schodził mi z ust niemal przez całą powieść - to magia Keeley. W pewnym momencie nawet i łezka zakręciła mi się w oku. Na plus na pewno oceniam również stosunek ilości scen erotycznych do scen pogłębiających więź emocjonalną między bohaterami. W poprzednim tomie te pierwsze odgrywały pierwsze skrzypce, tym razem jednak wygrało to drugie, choć podszyte pożądaniem. Nie jest to górnolotna literatura, ale zdecydowanie stanowi przyjemny, aczkolwiek niezobowiązujący czasoumilacz.

Zawiodłam się, laska która ma prawie 30 lat a zachowuje się gorzej niż 15 latka i rozumiem motyw ale jak dla mnie za bardzo, absolutnie nie wierzą a w tą miłość, nie była to dla mnie przyjemna lektura

1052 użytkowników ma tytuł Diabeł w obrączce na półkach głównych
182 użytkowników ma tytuł Diabeł w obrączce na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Diabeł w obrączce

Cytaty z książki Diabeł w obrączce

Dodaj cytat z książki Diabeł w obrączce