Fantazje Zielonogórskie. Antologia opowiadań fantastycznych

- fantasy, science fiction
- Fantazje Zielonogórskie (tom 8)
- 2018-01-01
- 2018-01-01
Ta książka nie posiada jeszcze opisu.
Kup Fantazje Zielonogórskie. Antologia opowiadań fantastycznych w ulubionej księgarni
Oceny książki Fantazje Zielonogórskie. Antologia opowiadań fantastycznych
9 użytkowników ma tytuł Fantazje Zielonogórskie. Antologia opowiadań fantastycznych na półkach głównych- Przeczytane 6
- Antologie 1
- Kupka wstydu 1
Cytaty z książki Fantazje Zielonogórskie. Antologia opowiadań fantastycznych
Dodaj cytat z książki Fantazje Zielonogórskie. Antologia opowiadań fantastycznych
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Fantazje Zielonogórskie. Antologia opowiadań fantastycznych
Zbiór dość równych opowiadań na przyzwoitym poziomie.
Wśród opowiadań pozakonkursowych warte uwagi wydaje mi się również "Dziewiąty kwietnia".
Zbiór dość równych opowiadań na przyzwoitym poziomie.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNajlepszym opowiadaniem jest trudna, ale ciekawa "Kwestia czasu" (moim zdaniem słusznie nagrodzona). Natomiast nie rozumiem wyróżnień dla "Małodobrej" i "Wszyscy do odstrzału" - dla mnie to opowiadania przeciętne i nijakie. O wiele bardziej podobały mi się "Weźcie los w swoje ręce", "Pokolenie", czy "PRL Noire".
Wśród...