Sen Alicji, czyli jak działa mózg

Okładka książki Sen Alicji, czyli jak działa mózg autora Maria Mazurek, Jerzy Vetulani, Marcin Wierzchowski, 9788327712981
Okładka książki Sen Alicji, czyli jak działa mózg
Jerzy VetulaniMaria Mazurek Wydawnictwo: MANDO Seria: Przygody Alicji interaktywne, obrazkowe, edukacyjne
interaktywne, obrazkowe, edukacyjne
Przygody Alicji
2017-11-22
2017-11-22

Kup Sen Alicji, czyli jak działa mózg w ulubionej księgarnii

Oficjalne recenzje książki Sen Alicji, czyli jak działa mózgi

Metalektura, czyli mózg oceniający książkę o mózgu

9166 455 182

Oceny książki Sen Alicji, czyli jak działa mózg

OPINIE i DYSKUSJE o książce Sen Alicji, czyli jak działa mózg

Niestety wersja w audiobooku w ogóle do mnie nie przemówiła. To chyba nie jest typ książki, który się nadaje do udźwiękowiania i siłą rzeczy efekt musi być dość mizerny.

Ta książka jest ciekawa Jest na pewno wciągająca jest edukacyjna można się stamtąd wiele o mózgu nauczyć i narządach ciała o pamięci i o różnych takich ciekawych tematach. Polecam!!!

Idealna dla dorosłych i dla dzieci, żeby dostrzec jak cudownie skomplikowane myśli mamy w głowie. Potem łatwiej je docenić ;)

1172 użytkowników ma tytuł Sen Alicji, czyli jak działa mózg na półkach głównych
147 użytkowników ma tytuł Sen Alicji, czyli jak działa mózg na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Sen Alicji, czyli jak działa mózg

Okładka książki Mózg i błazen. Rozmowa z Jerzym Vetulanim Marcin Rotkiewicz, Jerzy Vetulani
Mózg i błazen. Rozmowa z Jerzym Vetulanim Marcin Rotkiewicz, Jerzy Vetulani
Okładka książki Neuroerotyka. Rozmowy o seksie i nie tylko Maria Mazurek, Jerzy Vetulani
Neuroerotyka. Rozmowy o seksie i nie tylko Maria Mazurek, Jerzy Vetulani
Okładka książki Ćwiczenia duszy, rozciąganie mózgu Grzegorz Strzelczyk, Jerzy Vetulani
Ćwiczenia duszy, rozciąganie mózgu Grzegorz Strzelczyk, Jerzy Vetulani
Okładka książki A w konopiach strach Maria Mazurek, Jerzy Vetulani
A w konopiach strach Maria Mazurek, Jerzy Vetulani
Okładka książki Bez ograniczeń. Jak rządzi nami mózg Maria Mazurek, Jerzy Vetulani
Bez ograniczeń. Jak rządzi nami mózg Maria Mazurek, Jerzy Vetulani
Okładka książki Zło. Dlaczego Jacek Filek, Zbigniew Herbert, Stanisław Lem, Józef Tischner, Jerzy Vetulani
Okładka książki Farmakoterapia depresji Janusz Heitzman, Jerzy Vetulani
Farmakoterapia depresji Janusz Heitzman, Jerzy Vetulani
Jerzy Vetulani
Jerzy Vetulani
Polski neurobiolog, profesor Instytutu Farmakologii Polskiej Akademii Nauk. Zajmował się neurobiologią, psychofarmakologią i biochemią, członek Polskiej Akademii Nauk i Polskiej Akademii Umiejętności, pracownik Instytutu Farmakologii PAN w Krakowie. Ukończył kierunki biologia i chemia na Uniwersytecie Jagiellońskim. Jeden z najczęściej cytowanych naukowców polskich.

Okładka książki Pszczoły Wojciech Grajkowski, Piotr Socha
Pszczoły Wojciech Grajkowski, Piotr Socha
Okładka książki Tru Emilia Dziubak, Barbara Kosmowska
Tru Emilia Dziubak, Barbara Kosmowska
Okładka książki Opowieści na dobranoc dla młodych buntowniczek Francesca Cavallo, Elena Favilli
Opowieści na dobranoc dla młodych buntowniczek Francesca Cavallo, Elena Favilli
Okładka książki Man zou. Chiny dla dociekliwych Jacek Ambrożewski, Izabella Kaluta
Man zou. Chiny dla dociekliwych Jacek Ambrożewski, Izabella Kaluta

Cytaty z książki Sen Alicji, czyli jak działa mózg