Porozmawiajmy o komunikacji. Mów, pisz, prezentuj skutecznie

Okładka książki Porozmawiajmy o komunikacji. Mów, pisz, prezentuj skutecznie autora Piotr Bucki, 9788363566913
Okładka książki Porozmawiajmy o komunikacji. Mów, pisz, prezentuj skutecznie
Piotr Bucki Wydawnictwo: Słowa i Myśli nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
2017-10-12
2017-10-12

Kup Porozmawiajmy o komunikacji. Mów, pisz, prezentuj skutecznie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Porozmawiajmy o komunikacji. Mów, pisz, prezentuj skutecznie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Porozmawiajmy o komunikacji. Mów, pisz, prezentuj skutecznie

Trudno jest mi ocenić tę książkę, bo tak naprawdę spodziewałam się po niej czego innego. Chciałam przeczytać poradnik odnoszący się do komunikacji z innymi ludźmi, szeroko rozumianym otoczeniem, nauczyć się, jak mówić, żeby wzmacniac i uskuteczniać komunikaty. Jednak w tym wypadku jest to poradnik stricte biznesowy. Nooo może ostatnie strony są o tym jak rozmawiać i się "poprawnie kłócić" w związkach, natomiast za wiele do mojej głowy nie wniosło. Mimo, że poradnik jest napisany dość przystępnym językiem, to bardzo ciężko mi się go czytało.
Podsumowując: polecam "rekinom biznesu", ludziom pracującym w korporacjach, uczestniczącym w służbowych spotkaniach, przedstawiającym często prezentacje lub występującym przed większą publicznością.

121 użytkowników ma tytuł Porozmawiajmy o komunikacji. Mów, pisz, prezentuj skutecznie na półkach głównych
13 użytkowników ma tytuł Porozmawiajmy o komunikacji. Mów, pisz, prezentuj skutecznie na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Porozmawiajmy o komunikacji. Mów, pisz, prezentuj skutecznie

Piotr Bucki Porozmawiajmy o komunikacji. Mów, pisz, prezentuj skutecznie Zobacz więcej