Okładka książki Jednominutowy Mentor. Jak znaleźć mentora i pracować z nim - i dlaczego warto nim zostać autora Ken Blanchard, 9788380872455
Ken Blanchard Wydawnictwo: MT Biznes biznes, finanse
biznes, finanse
2017-10-13
2017-10-13

Kup Jednominutowy Mentor. Jak znaleźć mentora i pracować z nim - i dlaczego warto nim zostać w ulubionej księgarnii

Oceny książki Jednominutowy Mentor. Jak znaleźć mentora i pracować z nim - i dlaczego warto nim zostać

OPINIE i DYSKUSJE o książce Jednominutowy Mentor. Jak znaleźć mentora i pracować z nim - i dlaczego warto nim zostać

Lektura na jeden wieczór. Pisana w amerykańskim stylu tłumaczenia wszystkiego jak małym dzieciom. Oferuje jednak dobre podstawy do dalszego zgłębiania tematu.

41 użytkowników ma tytuł Jednominutowy Mentor. Jak znaleźć mentora i pracować z nim - i dlaczego warto nim zostać na półkach głównych
15 użytkowników ma tytuł Jednominutowy Mentor. Jak znaleźć mentora i pracować z nim - i dlaczego warto nim zostać na półkach dodatkowych

Ken Blanchard
Ken Blanchard
Amerykański autor wielu książek, głównie z zakresu zarządzania, począwszy od napisanego wspólnie ze Spencerem Johnsonem bestsellera The One Minute Manager (książka sprzedana w ponad 13 milionach egzemplarzy) aż do napisanych wspólnie z Sheldonem Bowlesem książek Raving fans i Gung Ho. W roku 1979 Doktor Ken Blanchard wraz ze swoją żoną dr Marjorie Blanchard założył w San Diego międzynarodową firmę szkoleniową i konsultingową The Ken Blanchard Companies; zajmuje w niej stanowisko dyrektora ds. rozwoju duchowego. Jest on także wizytującym wykładowcą na swojej Alma Mater, Cornell University, gdzie pełni również funkcje emerytowanego członka Zarządu. Razem z żoną prowadzi wykłady na University of San Diego.

Cytaty z książki Jednominutowy Mentor. Jak znaleźć mentora i pracować z nim - i dlaczego warto nim zostać