Pakiet: Jednominutowy menedżer (audiobook CD)

Okładka książki Pakiet: Jednominutowy menedżer (audiobook CD) autorstwa Ken Blanchard
Ken Blanchard Wydawnictwo: MT Biznes biznes, finanse
biznes, finanse
2018-02-26
2018-02-26
Jednominutowy Menedżer i przywództwo - AUDIO
W jasny i prosty sposób uczy menedżerów sztuki Przywództwa Sytuacyjnego prostego systemu, w którym nie uznaje się tradycyjnej postawy, polegającej na traktowaniu wszystkich podwładnych w ten sam sposób.
Techniki Jednominutowego Menedżera w praktyce AUDIO To kolejny etap prostego i wyjątkowo skutecznego programu mającego niebagatelny wpływ na kształt nowoczesnego biznesu. Skorzystaj z tej unikalnej wiedzy już dzisiaj! Poznaj praktyczne tajniki jednominutowego zarządzania organizacją.

Jednominutowy Menedżer buduje wydajne zespoły - Audio.
Autorzy opisują cztery etapy rozwoju, jakie przechodzą wszystkie zespoły w drodze do osiągnięcia wysokiej wydajności rozpoznanie, niezadowolenie, integrację i produkcję. Autorzy wyjaśniają, w jaki sposób powinien działać menedżer, by każda grupa stała się w pełni efektywna szybko i praktycznie bezstresowo.

Jednominutowy Menedżer spotyka małpę - Audio
Nie zajmuj się rozwiązywaniem cudzych problemów! ta zasada cię wyzwoli. Dzięki tej książce dowiesz się jak w prosty sposób zyskać czas na rzeczy, które chcesz lub musisz zrobić.

Jednominutowy Menedżer Równowaga życia i pracy - Audio
Ta łatwa w odbiorze książka zawiera cenne wskazówki na temat radzenia sobie ze stresem i dbania o dobrą kondycję fizyczną. Autorzy napisali ją z myślą o wiecznie zabieganych ludziach biznesu, których harmonogramy są zawsze przepełnione ważnymi i niecierpiącymi zwłoki zadaniami.
Wiesz, możesz - DZIAŁAJ! AUDIO
W niniejszej książce autorzy opowiadają historię o pisarzu, którego nurtują pewne pytania, i o przedsiębiorcy, który potrafi na nie odpowiedzieć. Całość stanowi prosty i uporządkowany opis metody, dzięki której zaczniesz się skuteczniej uczyć i wykorzystywać zdobytą wiedzę w celu wprowadzenia trwałych zmian.

Kup Pakiet: Jednominutowy menedżer (audiobook CD) w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Pakiet: Jednominutowy menedżer (audiobook CD)

Opinie i dyskusje o książce Pakiet: Jednominutowy menedżer (audiobook CD)

15 użytkowników ma tytuł Pakiet: Jednominutowy menedżer (audiobook CD) na półkach głównych

Okładka książki Wiesz, możesz DZIAŁAJ! Wykorzystaj swoją wiedzę w praktyce Ken Blanchard, Paul J. Meyer, Dick Ruhe
Okładka książki Proste prawdy o przywództwie Ken Blanchard, Randy Conley
Proste prawdy o przywództwie Ken Blanchard, Randy Conley
Okładka książki Droga hojności Ken Blanchard, S. Truett Cathy
Droga hojności Ken Blanchard, S. Truett Cathy
Okładka książki Jednominutowy Menedżer oraz zarządzanie samym sobą. Wydanie II Ken Blanchard, Susan Fowler, Hawkins Lawrence
Okładka książki Servant leadership w praktyce Ken Blanchard, Renee Broadwell, praca zbiorowa
Servant leadership w praktyce Ken Blanchard, Renee Broadwell, praca zbiorowa
Ken Blanchard
Ken Blanchard
Amerykański autor wielu książek, głównie z zakresu zarządzania, począwszy od napisanego wspólnie ze Spencerem Johnsonem bestsellera The One Minute Manager (książka sprzedana w ponad 13 milionach egzemplarzy) aż do napisanych wspólnie z Sheldonem Bowlesem książek Raving fans i Gung Ho. W roku 1979 Doktor Ken Blanchard wraz ze swoją żoną dr Marjorie Blanchard założył w San Diego międzynarodową firmę szkoleniową i konsultingową The Ken Blanchard Companies; zajmuje w niej stanowisko dyrektora ds. rozwoju duchowego. Jest on także wizytującym wykładowcą na swojej Alma Mater, Cornell University, gdzie pełni również funkcje emerytowanego członka Zarządu. Razem z żoną prowadzi wykłady na University of San Diego.

Cytaty z książki Pakiet: Jednominutowy menedżer (audiobook CD)

Dodaj cytat z książki Pakiet: Jednominutowy menedżer (audiobook CD)