Psychologia sprzedaży – droga do sprawczości, niezależności i pieniędzy

Okładka książki Psychologia sprzedaży – droga do sprawczości, niezależności i pieniędzy autora Mateusz Grzesiak, 9788328313507
Mateusz Grzesiak Wydawnictwo: Helion biznes, finanse
biznes, finanse
2016-04-21
2016-04-21

Kup Psychologia sprzedaży – droga do sprawczości, niezależności i pieniędzy w ulubionej księgarnii

Oceny książki Psychologia sprzedaży – droga do sprawczości, niezależności i pieniędzy

OPINIE i DYSKUSJE o książce Psychologia sprzedaży – droga do sprawczości, niezależności i pieniędzy

Nic nadzwyczajnego z tej książki nie wynika. Wszystko, co przeczytałam, wiedziałam, a nie jestem handlowcem, ani inaczej rozumianym sprzedawcą. Można przeczytać, by uświadomić sobie stosowane na społeczeństwie techniki, ale nie poznać coś zupełnie nowego.

Przez książkę trudno się przebić ale wartość merytoryczną jest duża. Polecam dla osób, które chcą zacząć swoją przygodę ze sorzedażą.

Nie ukończyłam jej czytać więc pomijam "gwiazdki". Książka zawiera bardzo dużo zdjęć autora w różnych pozycjach ciała (np. pokazanie ołówka w górze jako pokazanie wartości albo położenie dłoni w okolicy serca jako pokazanie zaufania..). Ciężko ocenić książkę jednoznacznie, bo dużo w niej rzeczy, które brzmią jak manipulacja i reżyserowanie scenek z drugim człowiekiem albo nachalny marketing rodem z telezakupów. Kiedyś pewnie wrócę do niej. Na dzień dzisiejszy nie wyniosłam z nic nic pożytecznego, była zbyt męcząca i nużąca.

363 użytkowników ma tytuł Psychologia sprzedaży – droga do sprawczości, niezależności i pieniędzy na półkach głównych
72 użytkowników ma tytuł Psychologia sprzedaży – droga do sprawczości, niezależności i pieniędzy na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Psychologia sprzedaży – droga do sprawczości, niezależności i pieniędzy