Upoważnienie do szczęścia

Okładka książki Upoważnienie do szczęścia autora Katarzyna Grochola, 8389221403
Okładka książki Upoważnienie do szczęścia
Katarzyna Grochola Wydawnictwo: Elanders Polska Seria: Literatura na obcasach literatura piękna
Literatura na obcasach
2001-01-01
2001-01-01
83-89221-40-3

Kup Upoważnienie do szczęścia w ulubionej księgarnii

Oceny książki Upoważnienie do szczęścia

OPINIE i DYSKUSJE o książce Upoważnienie do szczęścia

Jedno jest pewne -szczęście nie jest dane nam raz na zawsze, potrzebuje od nas zaangażowania, uwagi i chociaż minimalnej chęci.
Dla mnie książka jest słaba. Nuda. Historie jakby nie wiadomo skąd. No nie. Nie wiem co pozytywnego o niej napisać.

Niby w tytule jest szczęście, a te opowiadania takie strasznie smutne... :P Chyba nie ma takiego, które podobałoby mi się najbardziej, ale też nie wybrałabym takiego, które najmniej mi odpowiadało.

Ta pozycja jest zbiorem opowiadań o przyjaźni oraz miłości. Lekka,przyjemna w czytaniu.

2781 użytkowników ma tytuł Upoważnienie do szczęścia na półkach głównych
510 użytkowników ma tytuł Upoważnienie do szczęścia na półkach dodatkowych

Katarzyna Grochola
Katarzyna Grochola
Najpopularniejsza polska pisarka, której książki sprzedały się w nakładzie prawie pięciu milionów egzemplarzy. Ma w swoim dorobku kilkanaście powieści, wywiady rzeki oraz zbiory opowiadań. Od wielu lat niezmiennie inspiruje i zachwyca swoich czytelników.

Cytaty z książki Upoważnienie do szczęścia