Cienie przeszłości

Okładka książki Cienie przeszłości
Edyta Świętek Wydawnictwo: Replika literatura piękna
2014-07-16
2014-07-16

Kup Cienie przeszłości w ulubionej księgarnii

Oceny książki Cienie przeszłości

OPINIE i DYSKUSJE o książce Cienie przeszłości

Nie zainteresowała mnie.

Nie zainteresowała mnie.

Cienie Przeszłości.

Tą książkę postanowiłem przeczytać sobie jeszcze raz i muszę przyznać, że nie zawiodłem się. Chciałem ją sobie odświeżyć i niczego nie żałuję. Jest super.
Pomału odkrywała kim tak naprawdę jest. Dowiedziała się, że jest złą osobą i przed gwałtem, a także pobiciem skrzywdziła wielu ludzi, którzy ją otaczali. Policjanci powiedzieli jej, że ojciec zabił jej własną matkę i jest córką mordercy. Adam Zachara. Kim tak naprawdę jest? Wiktor, który opiekował się Kariną kim też tak naprawdę jest? Adam ją fascynował, a Wiktora zaczęła nienawidzić.
Jak potoczą się dalsze losy kobiety, to tego Wam nie zdradzę.
Moja ocena to: 2000/2000 punktów.
Bardzo wysoko.
Historię jak najbardziej polecam.

Do Zobaczenia W Następnej Recenzji.

Cienie Przeszłości.

Muszę Wam powiedzieć, że jednak życie to jest jedna wielka niespodzianka. Kobieta, która w wyniku utraty pamięci nie wiedziała kim jest musiała zmierzyć się ze swoją przeszłością oraz przyszłością....

Noc Perseidów tej autorki rewelacyjna, Cienie przeszłości bardzo słaba-ledwo przemęczyłam.

931 użytkowników ma tytuł Cienie przeszłości na półkach głównych
109 użytkowników ma tytuł Cienie przeszłości na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Cienie przeszłości

Okładka książki Płatki pąsowych róż Ewa Formella, Renata L. Górska, Katarzyna Grabowska, Magdalena Kołosowska, Grażyna Mączkowska, Katarzyna Maludy, Agata Suchocka, Edyta Świętek, Joanna Sykat

Cytaty z książki Cienie przeszłości

Edyta Świętek Cienie przeszłości Zobacz więcej