Radiota, czyli skąd się biorą Niedźwiedzie

Okładka książki Radiota, czyli skąd się biorą Niedźwiedzie autora Marek Niedźwiecki, 9788364142673
Logo Lubimyczytac Patronat
Logo Lubimyczytac Patronat
Okładka książki Radiota, czyli skąd się biorą Niedźwiedzie
Marek Niedźwiecki Wydawnictwo: Wielka Litera biografia, autobiografia, pamiętnik
biografia, autobiografia, pamiętnik

Magia głosu

9170 455 182

Oceny książki Radiota, czyli skąd się biorą Niedźwiedzie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Radiota, czyli skąd się biorą Niedźwiedzie

Przyjemna - momentami przypominająca bardziej dziennik niż biografię - gawęda o życiu. Na pewno lepiej przyswajać w formie audio, czytanej przez autora.

podobało mi się. Z luzem i humorem

podobało mi się. Z luzem i humorem

Mój pierwszy audiobook, chociaż w przypadku pana Marka to raczej audycja, w której zabiera nas do swojego prywatnego świata. Wiele anegdot, ciekawostek, momentami dość intymne zwierzenia. Dla sympatyków Niedźwiedzia zdecydowanie polecam.
P.s. Czyta oczywiście autor:)

P.s. Czyta oczywiście autor:)

1586 użytkowników ma tytuł Radiota, czyli skąd się biorą Niedźwiedzie na półkach głównych
367 użytkowników ma tytuł Radiota, czyli skąd się biorą Niedźwiedzie na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Radiota, czyli skąd się biorą Niedźwiedzie

Marek Niedźwiecki
Marek Niedźwiecki
Polski dziennikarz muzyczny, prezenter Programu III Polskiego Radia (1982-2007, od 2010). Członek Akademii Fonograficznej ZPAV. Okazjonalnie współpracuje z prasą muzyczną. Brat Piotra Niedźwieckiego, prezydenta Zduńskiej Woli. Dzieciństwo spędził w Szadku. Z wykształcenia inżynier budownictwa.

Cytaty z książki Radiota, czyli skąd się biorą Niedźwiedzie

Dodaj cytat z książki Radiota, czyli skąd się biorą Niedźwiedzie