Najnowsze artykuły
-
ArtykułyCzytamy w weekend. 17 maja 2024LubimyCzytać245
-
Artykuły„Nieobliczalna” – widzieliśmy film na podstawie książki Magdy Stachuli. Gwiazdy w obsadzieEwa Cieślik3
-
Artykuły„Historia sztuki bez mężczyzn”, czyli mikrokosmos świata. Katy Hessel kwestionuje kanonEwa Cieślik14
-
ArtykułyMamy dla was książki. Wygraj egzemplarz „Zaginionego sztetla” Maxa GrossaLubimyCzytać2
Popularne wyszukiwania
Polecamy
Biblioteczka
Filtry
Książki w biblioteczce
[1]
Generuj link
Zmień widok
Sortuj:
Wybrane półki [1]:
Średnia ocen:
7,8 / 10
50 ocen
Ocenił na:
9 / 10
Na półkach:
Zobacz opinię (4 plusy)
Czytelnicy: 192
Opinie: 17
Zobacz opinię (4 plusy)
Popieram
4
Znakomita książka przystępnie przekazująca wiedzę. Kto by pomyślał, że np. warzywa strączkowe przewyższają pod każdym względem zboża, a grzyby przewyższają ilością witamin i minerałów prawie wszystkie warzywa? Mimo, że dużo wiedziałam, książka otworzyła mi oczy na wiele spraw. Polecam!
Znakomita książka przystępnie przekazująca wiedzę. Kto by pomyślał, że np. warzywa strączkowe przewyższają pod każdym względem zboża, a grzyby przewyższają ilością witamin i minerałów prawie wszystkie warzywa? Mimo, że dużo wiedziałam, książka otworzyła mi oczy na wiele spraw. Polecam!
Pokaż mimo to