Twoje Wielkie Tajemnice. To Niezwykły Pamiętnik.

- literatura dziecięca
- 2001-01-01
- 2001-01-01
Pamiętnik przygotowany przez Krystynę Ślesicką do zapisywania niezwykłych i tych mniej ważnych wydarzeń, jakie działy się przez lata, aby kiedyś móc do nich zajrzeć i odświeżyć wspomnienia.
Kup Twoje Wielkie Tajemnice. To Niezwykły Pamiętnik. w ulubionej księgarni
Oceny książki Twoje Wielkie Tajemnice. To Niezwykły Pamiętnik.
99 użytkowników ma tytuł Twoje Wielkie Tajemnice. To Niezwykły Pamiętnik. na półkach głównych- Przeczytane 52
- Przeczytane - Kraków 1
- Z kiermaszu/bookcrossingu/antykwariatu :) 1
- 000 - Posiadam 1
- Zaginione / Oddane dalej 1
- Pamiętniki 1
- Krystyna Siesicka <3 1
- Mam w domu :) 📚 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Twoje Wielkie Tajemnice. To Niezwykły Pamiętnik.
Wyjątkowo przepięknie wydany i inspirujący, cudo.
Wyjątkowo przepięknie wydany i inspirujący, cudo.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to"Gdybym zapisywała swoje życie, nawet nie dzień po dniu, a jedynie wybierając dni najważniejsze, miałabym o wiele więcej do powiedzenia o sobie, niż mam. Myślę, że byłabym o coś bogatsza, bo pamiętając siebie, lepiej rozumiałabym innych. Rozumiałabym także, co sprawiło, że jestem, jaka jestem. Patrząc na swoje zdjęcia sprzed lat, wiem, jak wyglądałam, ale nie wiem, jaka byłam, bo
NIE ZAPISYWAŁAM SWOJEGO ŻYCIA,
ŻAŁUJĘ".
Podczas uzupełniania braków w twórczości autorki, znalazłam ten pamiętnik i z ciekawości postanowiłam go zakupić. Żałuję, że nie trafiłam na niego jako nastolatka, bo wtedy na pewno byłabym z niego bardzo zadowolona. Trochę komentarzy autorki, kilka wybranych przez nią obrazów i wierszy, całkiem sporo miejsca na notatki. Obecnie nie mam czasu na prowadzenie dziennika, więc pamiętnik będzie sobie leżał i czekał na lepsze czasy. Może kiedyś znajdę kilka wolnych chwil i uzupełnię moje Wielkie Tajemnice.
"Gdybym zapisywała swoje życie, nawet nie dzień po dniu, a jedynie wybierając dni najważniejsze, miałabym o wiele więcej do powiedzenia o sobie, niż mam. Myślę, że byłabym o coś bogatsza, bo pamiętając siebie, lepiej rozumiałabym innych. Rozumiałabym także, co sprawiło, że jestem, jaka jestem. Patrząc na swoje zdjęcia sprzed lat, wiem, jak wyglądałam, ale nie wiem, jaka...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPięknie wydany pamiętnik, piękne obrazy i wiersze. Ciekawe podpowiedzi do zatrzymywania wspomnień. Mój najukochańszy pamiętnik. Najbardziej bliski. Zapisany wspomnieniami najskrytszymi, uczuciami, marzeniami:) Piękne obramowania stron, zachwycające pod każdym względem. Uwielbiałam podziwiać i rozmyślać nad przeróżnymi wskazówkami zawartymi w pamiętniku:)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJestem ciekawa tego pamiętnika, szkoda, że jest trudno dostępny :(
Jestem ciekawa tego pamiętnika, szkoda, że jest trudno dostępny :(
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toMam ten pamiętnik i jest zapełniony po brzegi, jako jedyny...
Mam ten pamiętnik i jest zapełniony po brzegi, jako jedyny...