Nowy Jork. Życie w wielkim mieście

Okładka książki Nowy Jork. Życie w wielkim mieście autora Will Eisner, 9788323729952
Okładka książki Nowy Jork. Życie w wielkim mieście

Niewidzialni ludzie [Invisible People]
Wstęp do Azylu
Wstęp do Mocy
...

Guru komiksu dla mnie ten komiks to poniekąd dziennikarstwo, reportaż.

Guru komiksu dla mnie ten komiks to poniekąd dziennikarstwo, reportaż.

Bardziej jest to komiks wizualny niż powieść graficzna. Bardzo podobała mi się szczegółowość kadrów jednak osobiście chyba nie przepadam za takim zbiorem jednostronicowych komiksów rodem zbioru internetowych komiksów. Brakowało mi tej fabuły, jednakże jest to opinia subiektywna. Same historie były dobrym odzwierciedleniem tego co można zaobserwować przechadzając się ulicami wielkich miast.

419 użytkowników ma tytuł Nowy Jork. Życie w wielkim mieście na półkach głównych
122 użytkowników ma tytuł Nowy Jork. Życie w wielkim mieście na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Nowy Jork. Życie w wielkim mieście

Cytaty z książki Nowy Jork. Życie w wielkim mieście