Złe zachowanie

Behaving badly
2003-01-01
2003-01-01
Alicja Skarbińska-Zielińska

Kup Złe zachowanie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Złe zachowanie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Złe zachowanie

No dla mnie książka tragedia. CZytałam, przerywałam i znów czytałam ją od chyba dwóch tygodni, bo już jak zaczęłam to chciałam skończyć. Jest strasznie nudna, ciągnie się jak flaki z olejem, no na prawdę myślałam że jej nie skończę, ale na szczęście się udało. Pomysł fajny, ale tak to napisane, że się ledwo czyta. Nie polecam.

super, świetne poczucie humoru, lekka, przyjemna i wesoła.

super, świetne poczucie humoru, lekka, przyjemna i wesoła.

Czyta się tę książkę przyjemnie.
Pierwszy raz zetknęłam się z Isabel Wolff, kiedy sięgnęłam po "Kolekcję", która mnie w jakiś tam sposób zauroczyła. Potem natrafiłam na tragiczną Tiffany Trott, gdzie chyba tylko lekki styl pisania autorki mi się podobał, dzięki któremu brałam inne powieści I. Wolff. Były w porządku, ale jakbym miała tak z marszu powiedzieć o czym, to czarna dziura.
"Złe zachowanie" jest trochę inne. Podoba mi się, że oprócz spotkali się, mają problemy a na końcu żyją długo i szczęśliwie, jest jeszcze o czymś.
Jak już ktoś wspomniał, trochę podobna do "Kolekcji" i zgadzam się w 100% że tamta jest o niebo lepsza. Jeśli jednak miałabym wybrać drugą powieść tej autorki, którą przez pewien czas będę wspominać, to właśnie jak na razie "Złe zachowanie".
Polecam wszystkim, którzy szukają powieści przy której można się zrelaksować i odprężyć, a także miłośnikom zwierząt (chociaż z niektórymi radami bohaterki nie zgadzam się :)

Czyta się tę książkę przyjemnie.

101 użytkowników ma tytuł Złe zachowanie na półkach głównych
18 użytkowników ma tytuł Złe zachowanie na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Złe zachowanie

Cytaty z książki Złe zachowanie

Dodaj cytat z książki Złe zachowanie